A AbdullahALT Picopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar, ilk defa yapiyorum. Aldiktan sonra bir zaman sonra satmak istiyorum. Satilir mi? Bu arada CS:GO'da bir silah skini. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2023
Arkadaşlar, ilk defa yapiyorum. Aldiktan sonra bir zaman sonra satmak istiyorum. Satilir mi? Bu arada CS:GO'da bir silah skini.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.533 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #11 AbdullahALT dedi: Pekala, oyunda desen olarak gözüküyor değil mi? Yani sadece kart değil, değil mi? İlk defa yapıyorum da cahilliğime verin lütfen. Genişletmek için tıkla... Topluluk pazarından satın aldığınız skini oyuna girdiğinizde CS:GO envanterinizde görürsünüz. Skini oyun içindeyken inceleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
AbdullahALT dedi: Pekala, oyunda desen olarak gözüküyor değil mi? Yani sadece kart değil, değil mi? İlk defa yapıyorum da cahilliğime verin lütfen. Genişletmek için tıkla... Topluluk pazarından satın aldığınız skini oyuna girdiğinizde CS:GO envanterinizde görürsünüz. Skini oyun içindeyken inceleyebilirsiniz.