Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.242 Makaleler 2 Çözümler 38 18 Temmuz 2025 #31 cti real dedi: Bu Pro modeli biraz daha iyi sanırım classic modelden. Yaş anlamında daha erken olduğum için olağanca iyi ekipmanlarla e-spor denemek istiyorum. Sürekli oyun zekamı geliştirmeye çalışıyorum. Benim için değer. Genişletmek için tıkla... Ben ace series tercih ederim. Klasik ile Pro'nun tek farkı boyutu.
cti real dedi: Bu Pro modeli biraz daha iyi sanırım classic modelden. Yaş anlamında daha erken olduğum için olağanca iyi ekipmanlarla e-spor denemek istiyorum. Sürekli oyun zekamı geliştirmeye çalışıyorum. Benim için değer. Genişletmek için tıkla... Ben ace series tercih ederim. Klasik ile Pro'nun tek farkı boyutu.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.805 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2025 #32 Deiinzz dedi: Ben ace series tercih ederim. Klasik ile Pro'nun tek farkı boyutu. Genişletmek için tıkla... Linkini atarmısın.
Deiinzz dedi: Ben ace series tercih ederim. Klasik ile Pro'nun tek farkı boyutu. Genişletmek için tıkla... Linkini atarmısın.