K Keremcanx Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar kendi kartımdaki para bittiği için arkadaşım kartından para attım ve pazar engeli koydu. Dosya Ekleri Steam 9.09.2023 19_58_32.png 146,2 KB · Görüntüleme: 56
Çözüm 286053 9 Eylül 2023 Bu engel değil güvenlik için yapıyor Sizin alışverişten önce karttan ufak tutarlar çekmiştir, kredi kartınızın işlemlerine girin ordaki çekilen tutarları oraya yazın
Bu engel değil güvenlik için yapıyor Sizin alışverişten önce karttan ufak tutarlar çekmiştir, kredi kartınızın işlemlerine girin ordaki çekilen tutarları oraya yazın
286053 Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 473 Çözümler 4 9 Eylül 2023 #2 Bu engel değil güvenlik için yapıyor Sizin alışverişten önce karttan ufak tutarlar çekmiştir, kredi kartınızın işlemlerine girin ordaki çekilen tutarları oraya yazın Artı 0 Eksi Çözüm
Bu engel değil güvenlik için yapıyor Sizin alışverişten önce karttan ufak tutarlar çekmiştir, kredi kartınızın işlemlerine girin ordaki çekilen tutarları oraya yazın
KS KS K Keremcanx Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #3 286053 dedi: Bu engel değil güvenlik için yapıyor. Sizin alışverişten önce karttan ufak tutarlar çekmiştir, kredi kartınızın işlemlerine girin oradaki çekilen tutarları oraya yazın. Genişletmek için tıkla... Tam nasıl yazıcağımı detaylı açıklar mısınız? Artı 0 Eksi
286053 dedi: Bu engel değil güvenlik için yapıyor. Sizin alışverişten önce karttan ufak tutarlar çekmiştir, kredi kartınızın işlemlerine girin oradaki çekilen tutarları oraya yazın. Genişletmek için tıkla... Tam nasıl yazıcağımı detaylı açıklar mısınız?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 9 Eylül 2023 #4 Keremcanx dedi: Tam nasıl yazıcağımı detaylı açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kartınızın banka uygulamasına girin, çekilen 2 farklı tutarı oraya yazın. Artı 0 Eksi
Keremcanx dedi: Tam nasıl yazıcağımı detaylı açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kartınızın banka uygulamasına girin, çekilen 2 farklı tutarı oraya yazın.
286053 Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 473 Çözümler 4 9 Eylül 2023 #5 Keremcanx dedi: Tam nasıl yazıcağımı detaylı açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... İşlem yapmak istediğiniz kredi kartı kime aitse internet bankacılığına girin orda kart işlemlerinden yapılan işlemlere bakın Artı 0 Eksi
Keremcanx dedi: Tam nasıl yazıcağımı detaylı açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... İşlem yapmak istediğiniz kredi kartı kime aitse internet bankacılığına girin orda kart işlemlerinden yapılan işlemlere bakın
KS KS K Keremcanx Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #6 286053 dedi: İşlem yapmak istediğiniz kredi kartı kime aitse internet bankacılığına girin orada kart işlemlerinden yapılan işlemlere bakın. Genişletmek için tıkla... AAA eyvallah. 519928 dedi: Kartınızın banka uygulamasına girin, çekilen 2 farklı tutarı oraya yazın. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral çok sağ ol. Artı 0 Eksi
286053 dedi: İşlem yapmak istediğiniz kredi kartı kime aitse internet bankacılığına girin orada kart işlemlerinden yapılan işlemlere bakın. Genişletmek için tıkla... AAA eyvallah. 519928 dedi: Kartınızın banka uygulamasına girin, çekilen 2 farklı tutarı oraya yazın. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral çok sağ ol.
286053 Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 473 Çözümler 4 9 Eylül 2023 #7 Açıklamayı çözümü ben anlattım çözümü arkadaşa verdiniz sağlık olsun Artı 0 Eksi
KS KS K Keremcanx Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #8 286053 dedi: Açıklamayı çözümü ben anlattım çözümü arkadaşa verdiniz sağlık olsunb. Genişletmek için tıkla... 286053 dedi: Açıklamayı çözümü ben anlattım çözümü arkadaşa verdiniz sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Ben bir anda çözünde heyecandan veri vermişim Artı 0 Eksi
286053 dedi: Açıklamayı çözümü ben anlattım çözümü arkadaşa verdiniz sağlık olsunb. Genişletmek için tıkla... 286053 dedi: Açıklamayı çözümü ben anlattım çözümü arkadaşa verdiniz sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Ben bir anda çözünde heyecandan veri vermişim