Maalesef, yapamıyorsunuz.Steam pazardan alışveriş yapmak istiyorum fakat Steam cüzdana para yüklemem gerektiğini söylüyor, ben 2-3 liralık şey için de 40 lira yüklemek istemiyorum. Steam cüzdana para atmadan direkt alışveriş yapamıyor muyuz?
Steam pazardan alışveriş yapmak istiyorum fakat Steam cüzdana para yüklemem gerektiğini söylüyor, ben 2-3 liralık şey için de 40 lira yüklemek istemiyorum. Steam cüzdana para atmadan direkt alışveriş yapamıyor muyuz?
Cüzdana para yüklemeden 5 liralık oyunu nasıl alıyor? Direkt istediğiniz oyunu kartla alabilirsiniz. (Hortlattım)Maalesef, yapamıyorsunuz.
(Ama şu şekilde yapabilirsiniz, biraz uğraştırıcı; 5 liralık oyun alıp Steam Cüzdanınıza iade edebilirsiniz. İade onaylandıktan sonra 24 saat içinde cüzdanınıza geliyor.)
Oyunu kartla alıp cüzdana iade edecek zaten. Cüzdan da olmasını istiyor.Cüzdana para yüklemeden 5 liralık oyunu nasıl alıyor? Direkt istediğiniz oyunu kartla alabilirsiniz. (Hortlattım)
Hayır, cüzdana para yatırmadan alışveriş yapmak istiyor.(Cümleden o anlam çıkmıyor mu ? Karmaşık bir cümle)Oyunu kartla alıp cüzdana iade edecek zaten. Cüzdan da olmasını istiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.