Steam Pazardan Steam cüzdandaki parayı kullanmadan alışveriş yapma

x22

Centipat
Daha fazla  
Steam pazardan alışveriş yapmak istiyorum fakat Steam cüzdana para yüklemem gerektiğini söylüyor, ben 2-3 liralık şey için de 40 lira yüklemek istemiyorum. Steam cüzdana para atmadan direkt alışveriş yapamıyor muyuz?

Steam pazardan alışveriş yapmak istiyorum fakat Steam cüzdana para yüklemem gerektiğini söylüyor, ben 2-3 liralık şey için de 40 lira yüklemek istemiyorum. Steam cüzdana para atmadan direkt alışveriş yapamıyor muyuz?
Maalesef, yapamıyorsunuz.
(Ama şu şekilde yapabilirsiniz, biraz uğraştırıcı; 5 liralık oyun alıp Steam Cüzdanınıza iade edebilirsiniz. İade onaylandıktan sonra 24 saat içinde cüzdanınıza geliyor.)

Perdigital'den 20TL Steam Kod alabilirsiniz onun dışında maalesef mümkün değil.

Maalesef, yapamıyorsunuz.
(Ama şu şekilde yapabilirsiniz, biraz uğraştırıcı; 5 liralık oyun alıp Steam Cüzdanınıza iade edebilirsiniz. İade onaylandıktan sonra 24 saat içinde cüzdanınıza geliyor.)
Cüzdana para yüklemeden 5 liralık oyunu nasıl alıyor? Direkt istediğiniz oyunu kartla alabilirsiniz. (Hortlattım)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı