Pazartesi matematik sınavım var

LeoMessi00

Decapat
Daha fazla  
Pazartesi matematik sınavım var. (6 soru logaritma ve 4 soru diziler) Diziler sıkıntı değil yapabiliyorum ama logaritma da sıkıntılarım var. Şimdi başlasam pazartesiye kadar az cok yapacak seviyeye gelebilir miyim? Bir de YouTube kanalı önerir misiniz? Teşekkürler <3

Son düzenleyen: Moderatör:
O işi 2 günde logaritma izleyerek halledebileceğini sanmıyorum. Tavsiyem test kitabını eline al, defretden konuları o günleri hatırlayarak tekrar et ve ardından test kitabına geç. Hiç soru çözemesen bile çözüm izlemek seni geliştirir. Çözümü anlamazssan tekrar dene ve kendini ver, 2 günde en azından sınavı geçecek kadar yaparsın.

O işi 2 günde logaritma izleyerek halledebileceğini sanmıyorum. Tavsiyem test kitabını eline al, defretden konuları o günleri hatırlayarak tekrar et ve ardından test kitabına geç. Hiç soru çözemesen bile çözüm izlemek seni geliştirir. Çözümü anlamazssan tekrar dene ve kendini ver, 2 günde en azından sınavı geçecek kadar yaparsın.

Benim de pazartesi trigonometri sınavım var sınavda bu konu tek çıkacak sizce ben nasıl çalışayım.

Şimdi başlasam pazartesiye kadar az cok yapacak seviyeye gelebilir miyim?
Benim de pazartesi trigonometri sınavım var sınavda bu konu tek çıkacak sizce ben nasıl çalışayım.
Son 2 gün kala sorulacak soru "Nasıl yapmalıyım, yapabilir miyim, olur mu?" gibi sorular olmamalı. Oturup çalışacaksınız arkadaşlar, 2 gününüz kalmış. Zamanınızı bu soruları düşünmekle geçirmeyin. Bunları sormak ve "Yaparsın" cevabını almak bir şey katmayacak. Kolay gelsin, başarılar.

Logaritma tamamıyla soyut bir konu olduğu için anlaşılması biraz zor fakat oldukça kolay bir konu.
Özellikleri kısmında zaten hiçbir şey yok, bu konuyu halletmenin tek yolu bolca soru çözmektir, olabildiğince çok soru görmektir.
100 soru bandını geçtikten sonra pek zorlanacağınızı zannetmiyorum. 😁

Logaritma zor değil. Sadece eşitsizlikler zorla onu da halledersin. Hiç yapamıyorsan biraz fonksiyon çalış yine bir şeyler yaparsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı