İşlemci ısınıp kendini kısıyor olabilir mi? Cinebench çalışırken sıcaklığınız nasıl veya işlemcinizi yüksek miktarda kullanan oyunlarda da performansınız artmış mı?
Hocam ısınmamış da işlemci anlayamadım, takipteyim konuyu.İşlemci AMD'nin kendi uygulamasında 70-75 arası gözüküyordu ve CS2 de bunu yapmadan önce girdiğim bir DM suncuusnda 140 FPS alırken şu an 200 sabit alıyorum ama onun dışında ekstra bir fark görmedim.
Hocam ısınmamış da işlemci anlayamadım, takipteyim konuyu.
Hocam ısınmamış da işlemci anlayamadım, takipteyim konuyu.
Hocam PBO'yu otomatikte kullanıyorum ben. Cinebench skorumu artırıyor. Neyi yanlış yaptığınızı bilmiyorum ama PBO açıp otomatikte bırakıp deneyebilirsiniz.Şu an geç oldu ama sabah ilk iş testi tekrarlayacağım.
Sadece Cinebench'i çalıştırınca voltaj 0.930 çalışıyor Cinebench bitince 1V oluyor neyi yanlış yapıyorum? Co 25'te +200MHz verdim +10X bir de
Bir de benim yaptığım ayarları yapan birsinde 1.19v çalışmış bende düşük çalışıyor çözmenin yolunu biliyor musun? @aslavarolmadıki
Hocam PBO'yu otomatikte kullanıyorum ben. Cinebench skorumu artırıyor. Neyi yanlış yaptığınızı bilmiyorum ama PBO açıp otomatikte bırakıp deneyebilirsiniz.
Hocam kasanın yan kapağını açıp tekrar dener misiniz, olabildiğince soğuk tutmaya çalışalım bakalım ne olucak?Hocam PBO'yu kapattığımda 7500 skor veriyor bir sorun var ama çözemedim. PBO'yu açınca skor 9400 veriyor aslında işlemciyi güçlendiriyormuş? Ben bu işten bir şey anlamadım. İşlemcim mi bozuk?
Şimdi PBO ayarlarını düzelttim 2dk teste 10600 verdi PBO'lu 15dklıkta 9800 acaba sizin dediğiniz gibi ısınıp kendini mi kısıyor çünkü stok kullanıyorum ve 15dakikalık testin sonlarında 85 dereceye çıkıyormuş normalde 2dakikalık yaptığımdan pek dikkat etmemiştim ama yine de teşekkür ederim.
Hocam kasanın yan kapağını açıp tekrar dener misiniz, olabildiğince soğuk tutmaya çalışalım bakalım ne olacak?
Hocam kasanın yan kapağını açıp tekrar dener misiniz, olabildiğince soğuk tutmaya çalışalım bakalım ne olacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.