yenji Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #1 Merhaba eski bir VGA Samsung monitörüm var ve bunu 2. monitör olarak kullanmak istiyorum fakat bilgisayar monitörü algılamıyor.
Merhaba eski bir VGA Samsung monitörüm var ve bunu 2. monitör olarak kullanmak istiyorum fakat bilgisayar monitörü algılamıyor.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.890 Çözümler 31 14 Temmuz 2023 #2 yenji dedi: Merhaba eski bir VGA Samsung monitörüm var ve bunu 2. monitör olarak kullanmak istiyorum fakat bilgisayar monitörü algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum acaba kablon kalitesiz olabilir mi? Veyahut PC algılıyor ama çözünürlük uymadığından monitör görüntü vermiyor olabilir mi? Görüntü ayarlarında monitör gözüküyor mu?
yenji dedi: Merhaba eski bir VGA Samsung monitörüm var ve bunu 2. monitör olarak kullanmak istiyorum fakat bilgisayar monitörü algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum acaba kablon kalitesiz olabilir mi? Veyahut PC algılıyor ama çözünürlük uymadığından monitör görüntü vermiyor olabilir mi? Görüntü ayarlarında monitör gözüküyor mu?
yenji Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 kopkeliekmek dedi: Dostum acaba kablon kalitesiz olabilir mi? Veyahut PC algılıyor ama çözünürlük uymadığından monitör görüntü vermiyor olabilir mi? Görüntü ayarlarında monitör gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarlarında monitör gözükmüyor ama daha önce farklı bir sistemde monitör çalışıyordu.
kopkeliekmek dedi: Dostum acaba kablon kalitesiz olabilir mi? Veyahut PC algılıyor ama çözünürlük uymadığından monitör görüntü vermiyor olabilir mi? Görüntü ayarlarında monitör gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarlarında monitör gözükmüyor ama daha önce farklı bir sistemde monitör çalışıyordu.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.890 Çözümler 31 14 Temmuz 2023 #4 yenji dedi: Görüntü ayarlarında monitör gözükmüyor ama daha önce farklı bir sistemde monitör çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Kablo sorunlu olabilir. Ekran kartın ne? Laptop mu?
yenji dedi: Görüntü ayarlarında monitör gözükmüyor ama daha önce farklı bir sistemde monitör çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Kablo sorunlu olabilir. Ekran kartın ne? Laptop mu?
Rabbani Catesby Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 297 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #5 yenji dedi: Görüntü ayarlarında monitör gözükmüyor ama daha önce farklı bir sistemde monitör çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Bayağı zaman geçmiş ama hatırlıyorsanız yardım edebilir misiniz?
yenji dedi: Görüntü ayarlarında monitör gözükmüyor ama daha önce farklı bir sistemde monitör çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Bayağı zaman geçmiş ama hatırlıyorsanız yardım edebilir misiniz?