G gguven007 Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 75 13 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve temiz bir kurulum sağladım. Ama şu an PC 2.SSD ve HDD'yi görmüyor. Sorun neden olabilir?
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve temiz bir kurulum sağladım. Ama şu an PC 2.SSD ve HDD'yi görmüyor. Sorun neden olabilir?
Micsiz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Aselsan MTAL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 13 Ağustos 2021 #2 Orada gördüğü 3 tane disk var zaten? gguven007 dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve temiz bir kurulum sağladım. Ama şu an PC 2.SSD ve HDD'yi görmüyor. Sorun neden olabilir? Eki Görüntüle 1136948 Genişletmek için tıkla...
Orada gördüğü 3 tane disk var zaten? gguven007 dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve temiz bir kurulum sağladım. Ama şu an PC 2.SSD ve HDD'yi görmüyor. Sorun neden olabilir? Eki Görüntüle 1136948 Genişletmek için tıkla...
G gguven007 Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 75 13 Ağustos 2021 #3 Micsiz dedi: Orada gördüğü 3 tane disk var zaten? Genişletmek için tıkla... Micsiz dedi: Orada gördüğü 3 tane disk var zaten? Genişletmek için tıkla... Bu resmi eklemeyi unutmuşum posta özür diliyorum.
Micsiz dedi: Orada gördüğü 3 tane disk var zaten? Genişletmek için tıkla... Micsiz dedi: Orada gördüğü 3 tane disk var zaten? Genişletmek için tıkla... Bu resmi eklemeyi unutmuşum posta özür diliyorum.
Mehmet A Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #4 Yeni mi ekledin diskleri?
Micsiz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Aselsan MTAL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 13 Ağustos 2021 #5 gguven007 dedi: Eki Görüntüle 1136964 Bu resmi eklemeyi unutmuşum posta özür diliyorum. Genişletmek için tıkla... NTFS olarak mı formatladın diskleri? Sağ tık yapıp "diski sil" de ve baştan oluştur. Sonra sonucunu bizimle paylaş.
gguven007 dedi: Eki Görüntüle 1136964 Bu resmi eklemeyi unutmuşum posta özür diliyorum. Genişletmek için tıkla... NTFS olarak mı formatladın diskleri? Sağ tık yapıp "diski sil" de ve baştan oluştur. Sonra sonucunu bizimle paylaş.
G gguven007 Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 75 13 Ağustos 2021 #6 Mehmet A dedi: Yeni mi ekledin diskleri? Genişletmek için tıkla... Hayır üstad diskler mevcuttu. Micsiz dedi: NTFS olarak mı formatladın diskleri? Sağ tık yapıp "diski sil" de ve baştan oluştur. Sonra sonucunu bizimle paylaş. Genişletmek için tıkla... Diskleri sildim Windows'un kurulu olduğu hariç. Üzgünüm acemiyim acaba tekrar nasıl oluşturabilirim?
Mehmet A dedi: Yeni mi ekledin diskleri? Genişletmek için tıkla... Hayır üstad diskler mevcuttu. Micsiz dedi: NTFS olarak mı formatladın diskleri? Sağ tık yapıp "diski sil" de ve baştan oluştur. Sonra sonucunu bizimle paylaş. Genişletmek için tıkla... Diskleri sildim Windows'un kurulu olduğu hariç. Üzgünüm acemiyim acaba tekrar nasıl oluşturabilirim?