PC 30 saniyede açılıyor

Madebodomx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda PC açık, yeniden başlat dediğimde veya ilk açılışta PC 30 saniye falan siyah ekranda öyle bekliyor. Kasa çalışıyor ama ASUS anakartım var o ekran gelmiyor. Simsiyah ekranda öyle bekliyorum sonra ASUS ekranı geliyor 2 saniye sonra da PC açılıyor. Ama her seferinde o 30 saniye kadar süreyi beklemek durumunda kalıyorum. Bu neden kaynaklı oluyordur?

@ÖzdemirBurak b650m-r anakart 7800x3d işlemci var ssd değiştirmeden önce böyle değildi değiştirince oldu bu. Öncesinde xpg 3000e2500 okuma yazma değeri olan bir ssd vardı onda sıkıntı yoktu. Sonrasında bunu 7000e5500 okuma yazmaya yükseltince formattan sonra böyle olmaya başladı..

@DirtyBlue tam olarak nasıl yapabilirim bu durumu ? Memory Context Restore autodaydı enableye çektim hala aynı ..

@ÖzdemirBurak B650M-R anakart 7800x3D işlemci var SSD değiştirmeden önce böyle değildi değiştirince oldu bu. Öncesinde XPG 3000E2500 okuma yazma değeri olan bir SSD vardı onda sıkıntı yoktu. Sonrasında bunu 7000E5500 okuma yazmaya yükseltince formattan sonra böyle olmaya başladı.

@DirtyBlue tam olarak nasıl yapabilirim bu durumu? Memory context restore autodaydı enableye çektim hala aynı.

Disable olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı