PC 5-10 dakika sonra kapanıyor

Ömer Erim

Hectopat
Daha fazla  
PC'yi dün temizledim, kompresörledim, termal macununu yeniledim ve format atıp iyice kendine getirmek istedim fakat kasa şu anda mantıksız biçimde çöküyor. Kasayı çalıştırıyorum sorunsuz Windows açılıyor ve ana ekrana ulaşıyorum eğer işlem yapmazsam 15 dakika kadar ana ekranda kalabiliyor fakat YouTube v.s girdiğimde birden kendini komple kapatıyor ve power ışığı yanıp sönüyor bir çözüm önerebilecek var mı?

Aynı sorun mudur bilmem ama önceden ben RAM takmıştım, RAM'ler arasında toz parçası kalmış. Bilgisayar açılıyor, oyuna girdiğim zaman kapanıyordu. RAM girişini temizlediğim zaman düzeldi.

Dizüstü kullanıyorsanız bilgisayarın içini açın termal macunu yenileyin fanı değiştirin daha sonra bilgisayara format at önemli dosyalar varsa USB'ye at format atmak bilgisayarın performansı biraz iyileşir benim bir tane bununla ilgili konu açmıştım bundan birkaç ay önce.

İşlemcinin sıcaklık değerlerini paylaşır mısın?
Kompresör işlemini çok yakından mı yaptın?
Termal macunu ve işlemci soğutucusunu doğru montajladın mı?
İşlemcim 30 derecelerde bazen 20 lere düşüyor herşeyi doğru montajladığıma eminim güney köprüsünün bile termalini yeniledim sıcaklık problemim yok güney köprüsü hâlâ ısınıyor bu normal diye biliyorum bir çözüm bulamadım henüz
Dizüstü kullanıyorsanız bilgisayarın içini açın termal macunu yenileyin fanı değiştirin daha sonra bilgisayara format at önemli dosyalar varsa USB'ye at format atmak bilgisayarın performansı biraz iyileşir benim bir tane bununla ilgili konu açmıştım bundan birkaç ay önce.
Masa üstü kullanıyorum. Macunları yeniledim ve format attım sorun bunlardan sonra başladı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı