Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 14 Aralık 2020 #1 Bilgisayarı açtım. McAfee, PC Accelerate, gibi bir çok program açıldı. Word'de işlem yaparken bir anda ekran dondu, kapattım. Bir daha açılmadı. Bilgisayar çalışıyor, klavye ışığı yanıyor, numlock ışığı yanmıyor. Monitöre ekran gelmiyor.
Bilgisayarı açtım. McAfee, PC Accelerate, gibi bir çok program açıldı. Word'de işlem yaparken bir anda ekran dondu, kapattım. Bir daha açılmadı. Bilgisayar çalışıyor, klavye ışığı yanıyor, numlock ışığı yanmıyor. Monitöre ekran gelmiyor.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 14 Aralık 2020 #2 BIOS'a girmeyi ve Güvenli Mod'da açmayı deneyin.
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 14 Aralık 2020 #3 Liutenant dedi: BIOS'a girmeyi ve Güvenli Mod'da açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran hiç gelmiyor. Klavyenin numlock ışığı yanmıyor Hiç bilen eden yok mu? Son düzenleme: 14 Aralık 2020
Liutenant dedi: BIOS'a girmeyi ve Güvenli Mod'da açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran hiç gelmiyor. Klavyenin numlock ışığı yanmıyor Hiç bilen eden yok mu?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 14 Aralık 2020 #4 Japonky dedi: Ekran hiç gelmiyor. Klavyenin numlock ışığı yanmıyor Hiç bilen eden yok mu? Genişletmek için tıkla... Başka bir ekranda görüntü almayı dener misiniz? Boot edilirken numlock ışığı yanmayabilir.
Japonky dedi: Ekran hiç gelmiyor. Klavyenin numlock ışığı yanmıyor Hiç bilen eden yok mu? Genişletmek için tıkla... Başka bir ekranda görüntü almayı dener misiniz? Boot edilirken numlock ışığı yanmayabilir.
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 14 Aralık 2020 #5 Liutenant dedi: Başka bir ekranda görüntü almayı dener misiniz? Boot edilirken numlock ışığı yanmayabilir. Genişletmek için tıkla... RAM temizledim ve Ekran kartını çıkarıp taktım düzeldi. Teşekkürler.
Liutenant dedi: Başka bir ekranda görüntü almayı dener misiniz? Boot edilirken numlock ışığı yanmayabilir. Genişletmek için tıkla... RAM temizledim ve Ekran kartını çıkarıp taktım düzeldi. Teşekkürler.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 14 Aralık 2020 #6 Japonky dedi: RAM temizledim ve Ekran kartını çıkarıp taktım düzeldi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Statik elektrik. Bir çok soruna yol açabiliyor
Japonky dedi: RAM temizledim ve Ekran kartını çıkarıp taktım düzeldi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Statik elektrik. Bir çok soruna yol açabiliyor
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 15 Aralık 2020 #7 Liutenant dedi: Statik elektrik. Bir çok soruna yol açabiliyor Genişletmek için tıkla... 5 gündür açmıyordum. Birden böyle olmaya başlamıştı.
Liutenant dedi: Statik elektrik. Bir çok soruna yol açabiliyor Genişletmek için tıkla... 5 gündür açmıyordum. Birden böyle olmaya başlamıştı.