Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 13 Şubat 2021 #11 381640 dedi: Yorumlarınız için teşşekkürler pc normal sorunsuz açıldı . Bugünüde sağ geçirdi . FPS'ye etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, eğer bir şey olsaydı, zaten PC açılmazdı, HDD zarar görse, Windows açılmazdı.
381640 dedi: Yorumlarınız için teşşekkürler pc normal sorunsuz açıldı . Bugünüde sağ geçirdi . FPS'ye etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, eğer bir şey olsaydı, zaten PC açılmazdı, HDD zarar görse, Windows açılmazdı.
Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 13 Şubat 2021 #12 Akif9748 dedi: Bir şey olmaz, eğer bir şey olsaydı, zaten PC açılmazdı, HDD zarar görse, Windows açılmazdı. Genişletmek için tıkla... Bu kadar pimpirikli olmanızı gerektirecek durum yok. Zannımca bilgisayarınız yeni, dert etmeyin o kadar, bir elektrik kesilmesiyle bozulmaz bilgisayar.
Akif9748 dedi: Bir şey olmaz, eğer bir şey olsaydı, zaten PC açılmazdı, HDD zarar görse, Windows açılmazdı. Genişletmek için tıkla... Bu kadar pimpirikli olmanızı gerektirecek durum yok. Zannımca bilgisayarınız yeni, dert etmeyin o kadar, bir elektrik kesilmesiyle bozulmaz bilgisayar.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 13 Şubat 2021 #13 Kunkka dedi: Bilgisayarınız yeni. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, bir 10 yıllık var, ve benim sürekli fişler oynuyor. Kafaya takmıyorum.
Kunkka dedi: Bilgisayarınız yeni. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, bir 10 yıllık var, ve benim sürekli fişler oynuyor. Kafaya takmıyorum.