C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Ağustos 2021 #11 Lixue3 dedi: Sorun çıkarma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun olabilir yani ona göre tedbir almak istiyorum. XeYeS dedi: Arkadaşın monitörü yandıydı aynı durumda ama düşük ihtimal bir şey olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Monitörde bir şey yoktu yani sıcak değil. 462002 dedi: Direkt PC de elektriği kesiyor HDD veya SSD zarar görebilir bir daha yapmazsan bir şey olmaz ama devamlı olursa dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Yani ilk kez oldu bir sorun olur mu SSD'de?
Lixue3 dedi: Sorun çıkarma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun olabilir yani ona göre tedbir almak istiyorum. XeYeS dedi: Arkadaşın monitörü yandıydı aynı durumda ama düşük ihtimal bir şey olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Monitörde bir şey yoktu yani sıcak değil. 462002 dedi: Direkt PC de elektriği kesiyor HDD veya SSD zarar görebilir bir daha yapmazsan bir şey olmaz ama devamlı olursa dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Yani ilk kez oldu bir sorun olur mu SSD'de?
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 7 Ağustos 2021 #12 Cemtastan23 dedi: Ne gibi bir sorun olabilir yani ona göre tedbir almak istiyorum. Monitörde bir şey yoktu yani sıcak değil. Yani ilk kez oldu bir sorun olur mu SSD'de? Genişletmek için tıkla... Olmaz ama çok yaparsan maalesef evet.
Cemtastan23 dedi: Ne gibi bir sorun olabilir yani ona göre tedbir almak istiyorum. Monitörde bir şey yoktu yani sıcak değil. Yani ilk kez oldu bir sorun olur mu SSD'de? Genişletmek için tıkla... Olmaz ama çok yaparsan maalesef evet.
C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Ağustos 2021 #13 462002 dedi: Olmaz ama çok yaparsan maalesef evet. Genişletmek için tıkla... Dalgınlığıma gelmişti zaten, bir daha asla.
462002 dedi: Olmaz ama çok yaparsan maalesef evet. Genişletmek için tıkla... Dalgınlığıma gelmişti zaten, bir daha asla.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 7 Ağustos 2021 #14 Cemtastan23 dedi: Dalgınlığıma gelmişti zaten, bir daha asla. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun olmaz.
Cemtastan23 dedi: Dalgınlığıma gelmişti zaten, bir daha asla. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun olmaz.
Daylight Art Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.216 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #15 Çok sık tekrar ederse sorun çıkabilir.