Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 1 Aralık 2023 #1 Bunlardan sıkıldım, bazen de pinaview tarzı bir şey oluyordu onu kapattım ama silemedim, ne yapmam gerek? Ve bu: Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2023
Bunlardan sıkıldım, bazen de pinaview tarzı bir şey oluyordu onu kapattım ama silemedim, ne yapmam gerek? Ve bu:
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.262 Makaleler 9 Çözümler 154 Yer Ankara🥀 1 Aralık 2023 #2 Opera GX kullanmanı önermem, onun harici tarayıcı ayarlarını sıfırlayabilirsin.
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 1 Aralık 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Opera GX kullanmanı önermem, onun harici tarayıcı ayarlarını sıfırlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı? ne kullanayım peki düşük ram harcayan önemli benim için
Şebnem Ferah dedi: Opera GX kullanmanı önermem, onun harici tarayıcı ayarlarını sıfırlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı? ne kullanayım peki düşük ram harcayan önemli benim için
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 1 Aralık 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayarları dene istersen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayarları dene istersen.