doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 932 Çözümler 6 16 Şubat 2025 #11 xlqs47 dedi: Site ismi vermem yasak sanırım ama yanılmıyorsam bongbonger.com isimli bir site. Genişletmek için tıkla... Sanırım adware kapmışsınız, Kaspersky'ın bir tane uygulaması vardı onu kullanabilirsiniz.
xlqs47 dedi: Site ismi vermem yasak sanırım ama yanılmıyorsam bongbonger.com isimli bir site. Genişletmek için tıkla... Sanırım adware kapmışsınız, Kaspersky'ın bir tane uygulaması vardı onu kullanabilirsiniz.
İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G Gaming X Slim 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X 3.8 GHz AM5 32 MB Cache 65 W RAM: XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 DDR5 Depolama: Kingston 1 TB KC3000 SKC3000S-1024G M.2 PCIe 4.0 Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk WIFI AMD B650 6600 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Monitörler: Gigabyte G24F-2 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz ve Acer K222HQLBID 21.5" 5ms Full HD LED Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2025 #12 doiya dedi: Hocam bu arada siz speedrun falan mı yapıyorsunuz her yerde görüyorum sizi Genişletmek için tıkla... Forum kullanmayı seviyorum.
doiya dedi: Hocam bu arada siz speedrun falan mı yapıyorsunuz her yerde görüyorum sizi Genişletmek için tıkla... Forum kullanmayı seviyorum.
Cinaxoffical Femtopat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #13 xlqs47 dedi: Site ismi vermem yasak sanırım ama yanılmıyorsam bongbonger.com isimli bir site. Genişletmek için tıkla... internette arattım ve virustotalle taradım ve evet virüs yemişsiniz temiz bir format atın
xlqs47 dedi: Site ismi vermem yasak sanırım ama yanılmıyorsam bongbonger.com isimli bir site. Genişletmek için tıkla... internette arattım ve virustotalle taradım ve evet virüs yemişsiniz temiz bir format atın
xlqs47 Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #14 Evet adware virüslerinden, sorunu komple ortadan kaldırır mı peki hocam? doiya dedi: Sanırım adware kapmışsınız, Kaspersky'ın bir tane uygulaması vardı onu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Evet adware virüslerinden, sorunu komple ortadan kaldırır mı peki hocam? doiya dedi: Sanırım adware kapmışsınız, Kaspersky'ın bir tane uygulaması vardı onu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Bedirhanunal Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 64 16 Şubat 2025 #15 Arama yerine CMD yazıp sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçenegi ile açtıktan sonra SFC /SCANNOW komutunu çalıştır. İşlem tamamlanınca bilgisayarı yeniden başlat. Sonucu bekliyor olacağım. Eğer Olmazsa Virüs Taraması Yap Hâlâ Çözülmez ise Temiz Bir Ön yükleme Şart
Arama yerine CMD yazıp sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçenegi ile açtıktan sonra SFC /SCANNOW komutunu çalıştır. İşlem tamamlanınca bilgisayarı yeniden başlat. Sonucu bekliyor olacağım. Eğer Olmazsa Virüs Taraması Yap Hâlâ Çözülmez ise Temiz Bir Ön yükleme Şart
Cinaxoffical Femtopat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #16 İmparator Penguen dedi: Forum kullanmayı seviyorum. Genişletmek için tıkla... imparator penguen ismiyle windows ve chrome kullanmanız biraz komik olmuş
İmparator Penguen dedi: Forum kullanmayı seviyorum. Genişletmek için tıkla... imparator penguen ismiyle windows ve chrome kullanmanız biraz komik olmuş
xlqs47 Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #17 Bedirhanunal dedi: Arama yerine CMD yazıp sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçenegi ile açtıktan sonra SFC /SCANNOW komutunu çalıştır. İşlem tamamlanınca bilgisayarı yeniden başlat. Sonucu bekliyor olacağım. Eğer Olmazsa Virüs Taraması Yap Hâlâ Çözülmez ise Temiz Bir Ön yükleme Şart Genişletmek için tıkla... Yok hocam hala devam ediyor. En iyisi bir format atayım.
Bedirhanunal dedi: Arama yerine CMD yazıp sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçenegi ile açtıktan sonra SFC /SCANNOW komutunu çalıştır. İşlem tamamlanınca bilgisayarı yeniden başlat. Sonucu bekliyor olacağım. Eğer Olmazsa Virüs Taraması Yap Hâlâ Çözülmez ise Temiz Bir Ön yükleme Şart Genişletmek için tıkla... Yok hocam hala devam ediyor. En iyisi bir format atayım.
İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G Gaming X Slim 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X 3.8 GHz AM5 32 MB Cache 65 W RAM: XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 DDR5 Depolama: Kingston 1 TB KC3000 SKC3000S-1024G M.2 PCIe 4.0 Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk WIFI AMD B650 6600 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Monitörler: Gigabyte G24F-2 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz ve Acer K222HQLBID 21.5" 5ms Full HD LED Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2025 #18 Cinaxoffical dedi: İmparator penguen ismiyle Windows ve Chrome kullanmanız biraz komik olmuş Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayarımda Windows kullanıyorum, dizüstü bilgisayarım için Linux.
Cinaxoffical dedi: İmparator penguen ismiyle Windows ve Chrome kullanmanız biraz komik olmuş Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayarımda Windows kullanıyorum, dizüstü bilgisayarım için Linux.
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 639 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #19 Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur. www.kaspersky.com.tr Buradan tarama yapın.
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur. www.kaspersky.com.tr Buradan tarama yapın.
probe resmi Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #20 xlqs47 dedi: Site ismi vermem yasak sanırım ama yanılmıyorsam bongbonger.com isimli bir site. Genişletmek için tıkla... Bana da bulaşmıştı aynı virüsten formatla geçiyor.
xlqs47 dedi: Site ismi vermem yasak sanırım ama yanılmıyorsam bongbonger.com isimli bir site. Genişletmek için tıkla... Bana da bulaşmıştı aynı virüsten formatla geçiyor.