Cinaxoffical Femtopat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #21 xlqs47 dedi: Evet adware virüslerinden, sorunu komple ortadan kaldırır mı peki hocam? Genişletmek için tıkla... siz en iyi format atın hocam ama sizin kararınız isterseniz kaspersky ile virüs taraması yapın sonra cmd admin olarak açın ardından sfc/scannow yazın yeniden başlatın sorun çözülmezse format şart İmparator Penguen dedi: Masaüstü bilgisayarımda Windows kullanıyorum, dizüstü bilgisayarım için Linux. Genişletmek için tıkla... same xlqs47 dedi: Yok hocam hala devam ediyor. En iyisi bir format atayım. Genişletmek için tıkla... bu mesajı görmemiştim hocam siz en iyi format atın Son düzenleme: 16 Şubat 2025
xlqs47 dedi: Evet adware virüslerinden, sorunu komple ortadan kaldırır mı peki hocam? Genişletmek için tıkla... siz en iyi format atın hocam ama sizin kararınız isterseniz kaspersky ile virüs taraması yapın sonra cmd admin olarak açın ardından sfc/scannow yazın yeniden başlatın sorun çözülmezse format şart İmparator Penguen dedi: Masaüstü bilgisayarımda Windows kullanıyorum, dizüstü bilgisayarım için Linux. Genişletmek için tıkla... same xlqs47 dedi: Yok hocam hala devam ediyor. En iyisi bir format atayım. Genişletmek için tıkla... bu mesajı görmemiştim hocam siz en iyi format atın