PC açıldığında interneti görmüyor

Daha fazla  
Bilgisayarı açtığımda interneti bağlı gözüküyor ama internet bağlantısı gereken hiçbir şeyi açamıyorum. (Opera, Discord, Steam vb.) 2-3 kere yeniden başlatınca veya bilgisayarı açarken modem kablosunu takıp çıkarmamla ancak düzeliyor ama her gün her gün bununla uğraşmaktan bıktım açıkçası. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarının internet kablosunu değiştirmeyi dene olmaz ise PC'ni bakıma götür internet alıcısında sorun olabilir.
Yardımcı olabildiysem sevindim.

PRIME B350-PLUS Sürücüler & Araçlar | Anakart | ASUS Türkiye buradan işletim sisteminizi seçin. Sonra çıkan listeden LAN başlığındaki en son çıkan sürümü indirin ve kurun.
Dediğini yaptım ama sorunum düzelmedi dostum.
Bu sorunun nasıl olduğunu açıklayayım belki yardımı dokunur. Bir gün bilgisayarı güncelleyip yeniden başlatmam gerekiyordu ve çok uzun süre "Windows Güncelleniyor Lütfen Bilgisayarı Kapatmayın" ekranında kaldım ve bende çözümü bilgisayarı kapatmakta buldum. Daha sonrasında da bu sorun ortaya çıktı.

Hocam yapmamanız gereken bir şeyi yapmışsınız. Temiz kurulum yapmanız sorunu çözecek gibi duruyor. O da olmazsa kabloyu değiştirin. Son ihtimal internet portunda bir sorun olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…