PC açıldığında interneti görmüyor

Daha fazla  
Önce bu sorunun nasıl olduğunu açıklayayım. Bir gün bilgisayarı güncelleyip yeniden başlatmam gerekiyordu ve çok uzun süre "Windows güncelleniyor lütfen bilgisayarı kapatmayın" ekranında kaldım ve bende çözümü bilgisayarı kapatmakta buldum. Daha sonrasında da bu sorun ortaya çıktı. Bilgisayarımı açtığım zaman internet var gözüküyor ama internet gereken hiçbir şeye erişemiyorum. (Discord, Opera, Steam vb.). Bilgisayarı 2-3 kere yeniden başlatmak, Ethernet kablosunu defalarca çıkar-tak yapmak, modemi kapatıp açmak gibi gibi şeyleri yaptığım zaman genelde düzeliyor ama sürekli olarak bunları yapmaktan bıktım açıkçası. O yüzden sizden yardım istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke kapatmasaydın, sabırlı olsaydın böyle bir sorun yaşanmayacaktı, istersen format atmayı dene, onun dışında driver güncelleme gibi basit şeyleri söylemeyeceğim.

Sistem geri yükleme yapabilirsin güncelleme yapmadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturulur genelde

Ben hiçbir şey yapmadığım halde aynı sorunu yaşıyorum. Sistemimi bırakayım buraya, hangi sürücüye nerden ne şekilde silip, hangi sürücüyü nereden indireceğimi söyleyebilir misiniz?
  • Intel Core i5 10400F 2.9 GHz 4.3 GHz 12MB 1200P
  • Biostar H410MH DDR4 S+V+GL 1200P
  • PowerColor RX5500XT DUAL 8GB 128Bit GDDR6
  • Crucial Ballistix 8GB 3000MHz DDR4 CL15 × 2
  • Netac N930E 256GB 2130/1720 MB/s NVMe M.2
  • Corsair VS550 550Watt 80+

Peki İnternet bilgisayarı Algılıyor mu? Lan, 1, 2, 3 VB. girişlerinde ışık yanıyor mu? Yanıp yine çalışmıyorlarsa bilgisayarı 3 Kere Yeniden Başlatmayı Dene Ve Otomatik Onarma Yerinde Kalite Ve özellik güncellemelerini Kaldır var bu işlemleri yap bir kaldırma bittikten sonra diğer kaldırmaya geç ve yeniden güncelleme Yap eğer sorun devam ederse konu hakkında başka bilgim yok iyi günler

LAN ışığı yanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…