PC açıldığında klavye ve mouse görmedi

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Herkese merhaba. İlk kez böyle bir şey oldu. PC gayet normal bir şekilde açıldı fakat birden klavye ve mouse gitti. Mouse tıkladığımda ya da oynattığımda ışığı yandı anlık geldi gitti falan. Biraz uğraştım fakat sonrasında kasanın üzerinde bulunan restart tuşundan yeniden başlattım PC yi düzeldi. Neden olmuş olabilir bu?

Herkese merhaba. İlk kez böyle bir şey oldu. PC gayet normal bir şekilde açıldı fakat birden klavye ve mouse gitti. Mouse tıkladığımda ya da oynattığımda ışığı yandı anlık geldi gitti falan. Biraz uğraştım fakat sonrasında kasanın üzerinde bulunan restart tuşundan yeniden başlattım PC yi düzeldi. Neden olmuş olabilir bu?
Bazen öyle yapabiliyor Windows 11le birlikte çıktı bu sorun (yanlış biliyor olabilirim yanlışım varsa düzeltin) bende yaşadım arada bi yaşayınca yeniden başlat düzelir

USB tam girmemiştir. Anlık
gelip gitmiş ya ışığı.
Hiç ellememiştim USB girişlerini. PC nasıl kapattıysam öyle açtım.
Bazen öyle yapabiliyor Windows 11le birlikte çıktı bu sorun (yanlış biliyor olabilirim yanlışım varsa düzeltin) bende yaşadım arada bi yaşayınca yeniden başlat düzelir
Ben Win10 kullanıyorum ama. 11 ile ilgili sorun beni de etkiler mi?

Hiç ellememiştim USB girişlerini. PC nasıl kapattıysam öyle açtım.

Ben Win10 kullanıyorum ama. 11 ile ilgili sorun beni de etkiler mi?
Ha o zaman win10 kullanıyorsanız 11 ile ilgili sorun sizi etkilemez temassızlık vb. küçük sorunlar çıkarmış olabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı