C cebiserdar Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #1 Remove disks or other Media. Press any key to restart. PC her açtığımda bu yazı geliyor. 3-4 defa kapat aç yaptıktan sonra PC açılıyor sorun tam olarak nedir? Konuyla alaka bir şey buladığım için yeni konu açtım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2022
Remove disks or other Media. Press any key to restart. PC her açtığımda bu yazı geliyor. 3-4 defa kapat aç yaptıktan sonra PC açılıyor sorun tam olarak nedir? Konuyla alaka bir şey buladığım için yeni konu açtım.
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #2 BIOS'tan Boot menüsüne girer misin? ilk sıradaki diskin, sistemin kurulu olduğu disk olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS C cebiserdar Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #3 berkkan.k dedi: BIOS'tan Boot menüsüne girer misin? ilk sıradaki diskin, sistemin kurulu olduğu disk olması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Daha önce USB ile bios güncelleme işlemi yapmıştım. Kasanın arkasında unutmuşum. Bundan dolayı hata veriyormuş. Artı 0 Eksi
berkkan.k dedi: BIOS'tan Boot menüsüne girer misin? ilk sıradaki diskin, sistemin kurulu olduğu disk olması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Daha önce USB ile bios güncelleme işlemi yapmıştım. Kasanın arkasında unutmuşum. Bundan dolayı hata veriyormuş.
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #4 cebiserdar dedi: Teşekkür ederim. Daha önce USB ile bios güncelleme işlemi yapmıştım. Kasanın arkasında unutmuşum. Bundan dolayı hata veriyormuş. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Artı 0 Eksi
cebiserdar dedi: Teşekkür ederim. Daha önce USB ile bios güncelleme işlemi yapmıştım. Kasanın arkasında unutmuşum. Bundan dolayı hata veriyormuş. Genişletmek için tıkla... Rica ederim