PC açıldıktan 5 dakika sonra restart atıyor

mafia3545

Decapat
  • i7 8700K
  • DARK FREEZER X90
  • NAGAS AO500 500W 80+PSU
  • Gigabyte Z370P D3
  • 8 GB DDR4 3000 MHz HyperX PREDATOR BLACK CL15 (2X8 GB 16 GB ) RAM
  • Samsung 960 EVO 250 GB NVME SSD 3200/1500 M2
  • Asus GTX 1060 6GB GDDR5
Bu PC'yi monitör, hoparlör ve kesintisiz güç kaynağı da dahil 8500 TL'ye topladım. Başlarda restart atıyordu açıldıktan sonra, oyundayken de.
Sıkıntıyı araştırdık, anakart ile RAM'leri garantiye gönderdik. Anakartın bir yeri yamukmuş, orayı düzelttiler. RAM'ler arızalıymış, onları da değiştirdiler. Ondan sonra 3-4 ay süperdi, sıkıntı çıkmadı.

Şimdi yine başladı. Bilgisayar açıldıktan 5 dakika sonra kendi kendine restart atıyor. 1-2 kere atıyor, üçüncüde atmıyor.
Oyuna giriyorum canavar gibi, oynuyorum hiç atmıyor. Sadece başta açıldıktan sonra atıyor.
Oyunda atsa RAM veya anakart derim ama açıldıktan sonra kendi kendine restart atıp ondan sonra oyunda hiç atmaması çok garip.
Yardımcı olur musunuz lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarım sağ tık > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > Gelişmiş > Başlangıç ve kurtarma ayarlar;
Orada altta "Sistem hatası" kısmında Otomatik olarak yeniden başlat seçeneği var onun tikini kaldır.
Birdahakine ekranda bir hata kodu verecek veya mavi ekran. O kodu bir şekilde alıp buraya at.
Bilgisayarım sağ tık > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > Gelişmiş > Başlangıç ve kurtarma ayarlar;
Orada altta "Sistem hatası" kısmında Otomatik olarak yeniden başlat seçeneği var onun tikini kaldır.
Birdahakine ekranda bir hata kodu verecek veya mavi ekran. O kodu bir şekilde alıp buraya at.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı