3 366490 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 1.291 Çözümler 2 16 Eylül 2020 #21 Shekto dedi: Sistem diyorsun? Alttaki arkadas konuya nasil ulacasagini zateb soylemis test diyorsun aciliyordami test yapayim? Sorun zaten ekran kartinda. PSU High Power 500W80+ Ekran kartini test etmeye gidiyorum şu an başka PC'de. Genişletmek için tıkla... Yazsana sen sistemi yardımcı olalım diyoruz, ekran kartındaymış sorun deyip ne geçiştiriyorsun belki başka sorun da var?
Shekto dedi: Sistem diyorsun? Alttaki arkadas konuya nasil ulacasagini zateb soylemis test diyorsun aciliyordami test yapayim? Sorun zaten ekran kartinda. PSU High Power 500W80+ Ekran kartini test etmeye gidiyorum şu an başka PC'de. Genişletmek için tıkla... Yazsana sen sistemi yardımcı olalım diyoruz, ekran kartındaymış sorun deyip ne geçiştiriyorsun belki başka sorun da var?
Shekto Kilopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 84 Çözümler 1 16 Eylül 2020 #22 366490 dedi: Yazsana sen sistemi yardımcı olalım diyoruz, ekran kartındaymış sorun deyip ne geçiştiriyorsun belki başka sorun da var? Genişletmek için tıkla... Sistemimi bir arkadaş yazmış telefondan yazdığım için hızlı yazamıyorum. Konu kilit her şeyi satip bastan PC toplayacagim bu PC ile ugrasmaktan biktim. Son düzenleme: 16 Eylül 2020
366490 dedi: Yazsana sen sistemi yardımcı olalım diyoruz, ekran kartındaymış sorun deyip ne geçiştiriyorsun belki başka sorun da var? Genişletmek için tıkla... Sistemimi bir arkadaş yazmış telefondan yazdığım için hızlı yazamıyorum. Konu kilit her şeyi satip bastan PC toplayacagim bu PC ile ugrasmaktan biktim.