hsyn_8118 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 PC açılınca 2 CMD penceresj açılıp kapaniyor. Baslangic uygulqmalari, Microsoft Edge, OneDrive, Epic Games, Opera GX browser assistant, Steam, telefon baglantisi, Windows Security notification, xboxstatexe bunlar.
PC açılınca 2 CMD penceresj açılıp kapaniyor. Baslangic uygulqmalari, Microsoft Edge, OneDrive, Epic Games, Opera GX browser assistant, Steam, telefon baglantisi, Windows Security notification, xboxstatexe bunlar.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.850 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #2 Baslangic uygulamalarini kapat tekrar baslat.
hsyn_8118 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #3 Bestty dedi: Baslangic uygulamalarini kapat tekrar baslat. Genişletmek için tıkla... Hepsinimi
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.850 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #4 hsyn_8118 dedi: Hepsini mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
hsyn_8118 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #5 Bestty dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Knk suan pes oynuyom yarin denerim
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #6 Aynı şey bende de var baktım senle ortak bir tek Windows Security notification var. Bu yüzden oluyor yüksek ihtimal.
Aynı şey bende de var baktım senle ortak bir tek Windows Security notification var. Bu yüzden oluyor yüksek ihtimal.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #7 hsyn_8118 dedi: PC açılınca 2 CMD penceresj açılıp kapaniyor. Baslangic uygulqmalari, Microsoft Edge, OneDrive, Epic Games, Opera GX browser assistant, Steam, telefon baglantisi, Windows Security notification, xboxstatexe bunlar. Genişletmek için tıkla... Windows 10'mu kullaniyorsunuz? Windows'u ne zamandır kullaniyorsunuz? Önünüze gelen her şeyi indiriyor musunuz?
hsyn_8118 dedi: PC açılınca 2 CMD penceresj açılıp kapaniyor. Baslangic uygulqmalari, Microsoft Edge, OneDrive, Epic Games, Opera GX browser assistant, Steam, telefon baglantisi, Windows Security notification, xboxstatexe bunlar. Genişletmek için tıkla... Windows 10'mu kullaniyorsunuz? Windows'u ne zamandır kullaniyorsunuz? Önünüze gelen her şeyi indiriyor musunuz?
hsyn_8118 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #8 erayisteya dedi: Windows 10'mu kullaniyorsunuz? Windows'u ne zamandır kullaniyorsunuz? Önünüze gelen her şeyi indiriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam 3 crack oyun var hepsi oyunindirvipten geri kalan herseey orjinal sitelerinden inndirme steaam opera vb
erayisteya dedi: Windows 10'mu kullaniyorsunuz? Windows'u ne zamandır kullaniyorsunuz? Önünüze gelen her şeyi indiriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam 3 crack oyun var hepsi oyunindirvipten geri kalan herseey orjinal sitelerinden inndirme steaam opera vb
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #9 hsyn_8118 dedi: Hocam 3 crack oyun var hepsi oyunindirvipten geri kalan herseey orijinal sitelerinden inndirme steaam Opera vb. Genişletmek için tıkla... Virüs yemişsiniz hocam, en güvenilemez siteden indirmişsiniz crack oyunları maalesef. Eskiden crack oyun oynarken bende aynı problemi yaşiyordum.
hsyn_8118 dedi: Hocam 3 crack oyun var hepsi oyunindirvipten geri kalan herseey orijinal sitelerinden inndirme steaam Opera vb. Genişletmek için tıkla... Virüs yemişsiniz hocam, en güvenilemez siteden indirmişsiniz crack oyunları maalesef. Eskiden crack oyun oynarken bende aynı problemi yaşiyordum.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #10 erayisteya dedi: Virüs yemişsiniz hocam, en güvenilemez siteden indirmişsiniz crack oyunları maalesef. Eskiden crack oyun oynarken bende aynı problemi yaşiyordum. Genişletmek için tıkla... Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz hocam?
erayisteya dedi: Virüs yemişsiniz hocam, en güvenilemez siteden indirmişsiniz crack oyunları maalesef. Eskiden crack oyun oynarken bende aynı problemi yaşiyordum. Genişletmek için tıkla... Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz hocam?