Micheal_ De_Santa Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #1 Merhaba arkadaşlar PC açılınca hızlı bir şekilde CMD açılıp kapanıyor ekranı açılıyor rengi kurduğum oyun yüzünden değişti virüs girmiş midir? CMD ekranı şu şekil:
Merhaba arkadaşlar PC açılınca hızlı bir şekilde CMD açılıp kapanıyor ekranı açılıyor rengi kurduğum oyun yüzünden değişti virüs girmiş midir? CMD ekranı şu şekil:
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.776 Makaleler 5 Çözümler 13 16 Temmuz 2021 #2 Taratmakta fayda var.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.508 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 16 Temmuz 2021 #3 Başlangıç programlarındandır di ye düşünüyorum. Ne indirdiniz?
Furkan Bozdağ Hectopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #4 Güvenilir olmayan bir siteden indirdiysen virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek. Bence farklı antivirüs programları ile taraman faydalı olur.
Güvenilir olmayan bir siteden indirdiysen virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek. Bence farklı antivirüs programları ile taraman faydalı olur.
Micheal_ De_Santa Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #5 Vito S dedi: Taratmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Tarattım hocam. 389072 dedi: Başlangıç programlarındandır di ye düşünüyorum. Ne indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Başlangıç programlarının hepsi kapalı hocam sadece Kaspersky açık kalıyor. Black Mesa indirdim. Furkan Bozdağ dedi: Güvenilir olmayan bir siteden indirdiysen virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek. Bence farklı antivirüs programları ile taraman faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Güvenli siteden indirdim hocam. Bir de Kaspersky ile tam tarama yaptım.
Vito S dedi: Taratmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Tarattım hocam. 389072 dedi: Başlangıç programlarındandır di ye düşünüyorum. Ne indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Başlangıç programlarının hepsi kapalı hocam sadece Kaspersky açık kalıyor. Black Mesa indirdim. Furkan Bozdağ dedi: Güvenilir olmayan bir siteden indirdiysen virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek. Bence farklı antivirüs programları ile taraman faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Güvenli siteden indirdim hocam. Bir de Kaspersky ile tam tarama yaptım.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.776 Makaleler 5 Çözümler 13 16 Temmuz 2021 #6 Micheal_ De_Santa dedi: Tarattım hocam. Başlangıç programlarının hepsi kapalı hocam sadece Kaspersky açık kalıyor. Black Mesa indirdim. Genişletmek için tıkla... Nerden indirdiniz?
Micheal_ De_Santa dedi: Tarattım hocam. Başlangıç programlarının hepsi kapalı hocam sadece Kaspersky açık kalıyor. Black Mesa indirdim. Genişletmek için tıkla... Nerden indirdiniz?
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.508 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 16 Temmuz 2021 #7 Micheal_ De_Santa dedi: Tarattım hocam. Başlangıç programlarının hepsi kapalı hocam sadece Kaspersky açık kalıyor. Black Mesa indirdim. Güvenli siteden indirdim hocam. Genişletmek için tıkla... Sag***dir mi?
Micheal_ De_Santa dedi: Tarattım hocam. Başlangıç programlarının hepsi kapalı hocam sadece Kaspersky açık kalıyor. Black Mesa indirdim. Güvenli siteden indirdim hocam. Genişletmek için tıkla... Sag***dir mi?
Furkan Bozdağ Hectopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #8 Micheal_ De_Santa dedi: Tarattım hocam. Başlangıç programlarının hepsi kapalı hocam sadece Kaspersky açık kalıyor. Black Mesa indirdim. Güvenli siteden indirdim hocam. Genişletmek için tıkla... Farklı antivirüs programları ile taradın mı?
Micheal_ De_Santa dedi: Tarattım hocam. Başlangıç programlarının hepsi kapalı hocam sadece Kaspersky açık kalıyor. Black Mesa indirdim. Güvenli siteden indirdim hocam. Genişletmek için tıkla... Farklı antivirüs programları ile taradın mı?
Micheal_ De_Santa Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #9 Furkan Bozdağ dedi: Farklı antivirüs programları ile taradın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam
Furkan Bozdağ dedi: Farklı antivirüs programları ile taradın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam
Furkan Bozdağ Hectopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #10 Micheal_ De_Santa dedi: Hayır hocam Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile taramayı deneyin bir de.