3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.508 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 16 Temmuz 2021 #21 Sorun Windows ile alakalı değil ki.
Micheal_ De_Santa Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #22 Micheal_ De_Santa dedi: Hocam sfc/scannow yazsam sorun düzelir mi? Tamam hocam. Hocam seçenek yok adminden nasıl isteyeyim. Genişletmek için tıkla...
Micheal_ De_Santa dedi: Hocam sfc/scannow yazsam sorun düzelir mi? Tamam hocam. Hocam seçenek yok adminden nasıl isteyeyim. Genişletmek için tıkla...
Furkan Bozdağ Hectopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #23 CCleaner uygulaması üzerinden başlangıçta açılan şeyleri kaldırabiliyorsan görev yöneticisinde olmayan şeyleride gösteriyor.
CCleaner uygulaması üzerinden başlangıçta açılan şeyleri kaldırabiliyorsan görev yöneticisinde olmayan şeyleride gösteriyor.
Micheal_ De_Santa Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #24 Furkan Bozdağ dedi: CCleaner uygulaması üzerinden başlangıçta açılan şeyleri kaldırabiliyorsan görev yöneticisinde olmayan şeyleride gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu programlara güvenmiyorum.
Furkan Bozdağ dedi: CCleaner uygulaması üzerinden başlangıçta açılan şeyleri kaldırabiliyorsan görev yöneticisinde olmayan şeyleride gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu programlara güvenmiyorum.
Furkan Bozdağ Hectopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #25 Micheal_ De_Santa dedi: Hocam ben bu programlara güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kullandım işe de yarıyor ama yine de sen bilirsin.
Micheal_ De_Santa dedi: Hocam ben bu programlara güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kullandım işe de yarıyor ama yine de sen bilirsin.
Micheal_ De_Santa Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #26 Furkan Bozdağ dedi: Ben kullandım işe de yarıyor ama yine de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam indireceğim. 389072 dedi: Tamam linki silebilirsin güvenilir site. Tarat sorun çıkmazsa bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam tarattım bir şey çıkmadı güvenli galiba PC. Son düzenleme: 16 Temmuz 2021
Furkan Bozdağ dedi: Ben kullandım işe de yarıyor ama yine de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam indireceğim. 389072 dedi: Tamam linki silebilirsin güvenilir site. Tarat sorun çıkmazsa bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam tarattım bir şey çıkmadı güvenli galiba PC.