alperen_444 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #11 Yöntem Benimki böyle geçti ama eğer kaçak film siteleri kötü amaçlı yazılım falan kullanırsanız tekrardan devam eder.
Yöntem Benimki böyle geçti ama eğer kaçak film siteleri kötü amaçlı yazılım falan kullanırsanız tekrardan devam eder.
D Dernieredanseee Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #12 swzyrex dedi: Silmek isterseniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam deniyorum hemen.
swzyrex dedi: Silmek isterseniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam deniyorum hemen.
T Triple Death Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 343 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #13 Dernieredanseee dedi: Çok teşekkür ederim hocam deniyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Hocam ugraşmayın bence direkt Malwarebytes ile taratın virüsleri silin bu kadar aynısı bende de vardı videodaki gibi ugraşmaya değmez.
Dernieredanseee dedi: Çok teşekkür ederim hocam deniyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Hocam ugraşmayın bence direkt Malwarebytes ile taratın virüsleri silin bu kadar aynısı bende de vardı videodaki gibi ugraşmaya değmez.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.993 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 10 Mart 2025 #14 Dernieredanseee dedi: Virüs taraması mı yapayım program önerir misiniz rica etsem Hocam tam olarak anlamadım rica etsem açabilir misin biraz Genişletmek için tıkla... Tarayıcı üzerinde sağ üst taraftaki yapboz parçasına tıklayıp uzantılara göz atın bence. Görselde paylaşabilirsiniz.
Dernieredanseee dedi: Virüs taraması mı yapayım program önerir misiniz rica etsem Hocam tam olarak anlamadım rica etsem açabilir misin biraz Genişletmek için tıkla... Tarayıcı üzerinde sağ üst taraftaki yapboz parçasına tıklayıp uzantılara göz atın bence. Görselde paylaşabilirsiniz.
D Dernieredanseee Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #15 Triple Death dedi: Hocam ugraşmayın bence direkt Malwarebytes ile taratın virüsleri silin bu kadar aynısı bende de vardı videodaki gibi ugraşmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Tarattım bazı virüsleri temizledi. Ancak pc yi yeniden başlattım yine açıldı aynı ekran.
Triple Death dedi: Hocam ugraşmayın bence direkt Malwarebytes ile taratın virüsleri silin bu kadar aynısı bende de vardı videodaki gibi ugraşmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Tarattım bazı virüsleri temizledi. Ancak pc yi yeniden başlattım yine açıldı aynı ekran.
T Triple Death Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 343 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #16 Dernieredanseee dedi: Tarattım bazı virüsleri temizledi. Ancak PC'yi yeniden başlattım yine açıldı aynı ekran. Genişletmek için tıkla... Hmm uzantılarınızı kontrol edin olmazsa temiz bir format iyi gelecektir.
Dernieredanseee dedi: Tarattım bazı virüsleri temizledi. Ancak PC'yi yeniden başlattım yine açıldı aynı ekran. Genişletmek için tıkla... Hmm uzantılarınızı kontrol edin olmazsa temiz bir format iyi gelecektir.
D Dernieredanseee Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #17 swzyrex dedi: Silmek isterseniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam video olan programı indirdim ancak silmek için lisans talep ediyor dolar üzerinden ücreti var. Siz satın mı aldınız programı?
swzyrex dedi: Silmek isterseniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam video olan programı indirdim ancak silmek için lisans talep ediyor dolar üzerinden ücreti var. Siz satın mı aldınız programı?