erenakin Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 10 24 Kasım 2020 #1 PC açılınca klavye ışıkları yanıyor ama tuşlar çalışmıyor. Anca tak çıkar yapınca düzeliyor. Ne yapmam lazım?
PC açılınca klavye ışıkları yanıyor ama tuşlar çalışmıyor. Anca tak çıkar yapınca düzeliyor. Ne yapmam lazım?
Apsol Decapat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Kasım 2020 #2 usb yerini değiştir olmazsa bilmiyorum Artı 0 Eksi
MKozmos Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 146 Yer Yapay zekayla tartışanlar topluluğu konslosluğunda Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #3 erenakin dedi: PC açılınca klavye ışıkları yanıyor ama tuşlar çalışmıyor. Anca tak çıkar yapınca düzeliyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı. BIOS'u sıfırladım, düzeldi. Artı 0 Eksi
erenakin dedi: PC açılınca klavye ışıkları yanıyor ama tuşlar çalışmıyor. Anca tak çıkar yapınca düzeliyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı. BIOS'u sıfırladım, düzeldi.