SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.888 Çözümler 7 25 Eylül 2023 #1 PC açıyorum 2 dk sonra falan mouse bağlantı kesiliyor. Fakat Windows çıktı diye bildirim sesi de gelmiyor. Bu neden oluyor acaba mouse sağlam bozuk olma ihtimali yok. Taktığım USB yeri de gayet sağlam.
PC açıyorum 2 dk sonra falan mouse bağlantı kesiliyor. Fakat Windows çıktı diye bildirim sesi de gelmiyor. Bu neden oluyor acaba mouse sağlam bozuk olma ihtimali yok. Taktığım USB yeri de gayet sağlam.
Çözüm MertDogan94 26 Eylül 2023 Aygıtı komple kaldırıp USB'den çıkar tekrar tak. Windows yeniden tanısın. Yapmadıysan düzelebilir.
MertDogan94 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Yer Kocaeli 26 Eylül 2023 #2 Aygıtı komple kaldırıp USB'den çıkar tekrar tak. Windows yeniden tanısın. Yapmadıysan düzelebilir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.888 Çözümler 7 26 Eylül 2023 #3 MertDogan94 dedi: Aygıtı komple kaldırıp USB'den çıkar tekrar tak. Windows yeniden tanısın. Yapmadıysan düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. Ama USB yerinde birçok aygıt gösteriyor hangisi mouse nasıl anlayacağım? Artı 0 Eksi
MertDogan94 dedi: Aygıtı komple kaldırıp USB'den çıkar tekrar tak. Windows yeniden tanısın. Yapmadıysan düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. Ama USB yerinde birçok aygıt gösteriyor hangisi mouse nasıl anlayacağım?
MertDogan94 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Yer Kocaeli 26 Eylül 2023 #4 Kel Biri dedi: Deneyeceğim teşekkürler. Ama USB yerinde birçok aygıt gösteriyor hangisi mouse nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Aygıtlar ve Yazıcılar kısmında Cihazlar'a gel, Benim mesela Mouse kendi model ismiyle görünüyor. ROG PUGIO II. senin de buna benzer olması lazım. Artı 0 Eksi
Kel Biri dedi: Deneyeceğim teşekkürler. Ama USB yerinde birçok aygıt gösteriyor hangisi mouse nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Aygıtlar ve Yazıcılar kısmında Cihazlar'a gel, Benim mesela Mouse kendi model ismiyle görünüyor. ROG PUGIO II. senin de buna benzer olması lazım.