B brandogok Femtopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #1 MacOS Big Sur sanal sistemi PC başlayınca direkt başlatmak mümkün mü yani açılışta otomatik başlatmak? Bilgisi olan var mı?
MacOS Big Sur sanal sistemi PC başlayınca direkt başlatmak mümkün mü yani açılışta otomatik başlatmak? Bilgisi olan var mı?
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #2 brandogok dedi: MacOS Big Sur sanal sistemi PC başlayınca direkt başlatmak mümkün mü yani açılışta otomatik başlatmak? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Sanal makine olarak hangi programı kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
brandogok dedi: MacOS Big Sur sanal sistemi PC başlayınca direkt başlatmak mümkün mü yani açılışta otomatik başlatmak? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Sanal makine olarak hangi programı kullanıyorsun?
KS KS B brandogok Femtopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #3 Yiğit Gençer dedi: Sanal makine olarak hangi programı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Sanal makine olarak VMware Workstation kullanıyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Artı 0 Eksi
Yiğit Gençer dedi: Sanal makine olarak hangi programı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Sanal makine olarak VMware Workstation kullanıyorum. Böyle bir şey mümkün mü?
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #4 brandogok dedi: Sanal makine olarak VMware Workstation kullanıyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Sanal makine uygulamasının ayarlarında böyle bir şey yok sanırsam. Artı 0 Eksi
brandogok dedi: Sanal makine olarak VMware Workstation kullanıyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Sanal makine uygulamasının ayarlarında böyle bir şey yok sanırsam.
KS KS B brandogok Femtopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #5 Yiğit Gençer dedi: Sanal makine uygulamasının ayarlarında böyle bir şey yok sanırsam. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Boot manager hatası alıyorum rehberlerdeki uyguladım sorun gitmiyor. Bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
Yiğit Gençer dedi: Sanal makine uygulamasının ayarlarında böyle bir şey yok sanırsam. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Boot manager hatası alıyorum rehberlerdeki uyguladım sorun gitmiyor. Bilginiz var mı?
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #6 brandogok dedi: Anladım teşekkürler. Boot manager hatası alıyorum rehberlerdeki uyguladım sorun gitmiyor. Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Lütfen bunu yeni konu ile bu sorununuzu belirtin. Sorunun konusunu şimdi hızlıca açarsanız hemen onaylarım. Artı 0 Eksi
brandogok dedi: Anladım teşekkürler. Boot manager hatası alıyorum rehberlerdeki uyguladım sorun gitmiyor. Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Lütfen bunu yeni konu ile bu sorununuzu belirtin. Sorunun konusunu şimdi hızlıca açarsanız hemen onaylarım.