aliyevv07 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 461 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 Evet başlıkta da belirttiğim gibi güç düğmesine basıyorum PC normal açılmış gibi oluyor ve birkaç saniye sonra kapanıp yeniden açılmaya başlıyor, ne yapmam gerek? RAM'leri ve ekran kartını çıkarıp denedim ama hiçbir değişiklik olmadı
Evet başlıkta da belirttiğim gibi güç düğmesine basıyorum PC normal açılmış gibi oluyor ve birkaç saniye sonra kapanıp yeniden açılmaya başlıyor, ne yapmam gerek? RAM'leri ve ekran kartını çıkarıp denedim ama hiçbir değişiklik olmadı
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.067 Makaleler 1 Çözümler 566 28 Mayıs 2024 #11 aliyevv07 dedi: Hiç açılmadığı için teste sokamıyorum. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağınız arızalı. Artı 0 Eksi
aliyevv07 dedi: Hiç açılmadığı için teste sokamıyorum. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağınız arızalı.
KS KS aliyevv07 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 461 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #12 GFYT dedi: Güç kaynağınız arızalı. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'lardan birini çıkarıp tek RAM'la çalıştırdım ve şu anda çalışıyor hiçbir sorun yok İlgilenen herkese çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Güç kaynağınız arızalı. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'lardan birini çıkarıp tek RAM'la çalıştırdım ve şu anda çalışıyor hiçbir sorun yok İlgilenen herkese çok teşekkür ederim
Faruk53 Hectopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 1.510 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri ---------- Sistem Bileşenleri ---------- Anakart -> Asus Prime B450M-K II (BIOS 4004) İşlemci -> Ryzen 5 (Zen 3 Vermeer) 5600~4.4GHz Soğutucu -> Noctua NH-U9S chromax.black (Çift Fanlı) Ram -> Corsair Venegance RGB RT 32GB (Micron, SR, 2x16) Ekran Kartı -> Gigabyte RTX 3070Tİ Gaming OC (Rev 1.0) SSD -> Samsung 980 Pro M2 1TB PSU -> Sharkoon Silent Storm Cool Zero 750W 80+Gold Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #13 aliyevv07 dedi: Hocam RAM'lardan birini çıkarıp tek RAM'la çalıştırdım ve şu anda çalışıyor hiçbir sorun yok İlgilenen herkese çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... İki portu da deneyin çalışan RAM ile bakalım portta mı arıza var RAM'de mi arıza var. Artı 0 Eksi
aliyevv07 dedi: Hocam RAM'lardan birini çıkarıp tek RAM'la çalıştırdım ve şu anda çalışıyor hiçbir sorun yok İlgilenen herkese çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... İki portu da deneyin çalışan RAM ile bakalım portta mı arıza var RAM'de mi arıza var.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.067 Makaleler 1 Çözümler 566 28 Mayıs 2024 #14 aliyevv07 dedi: Hocam RAM'lardan birini çıkarıp tek RAM'la çalıştırdım ve şu anda çalışıyor hiçbir sorun yok. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Açılsa dahi dediğim OCCT testini uygula. Artı 0 Eksi
aliyevv07 dedi: Hocam RAM'lardan birini çıkarıp tek RAM'la çalıştırdım ve şu anda çalışıyor hiçbir sorun yok. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Açılsa dahi dediğim OCCT testini uygula.
KS KS aliyevv07 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 461 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #15 Faruk53 dedi: İki portu da deneyin çalışan RAM ile bakalım portta mı arıza var RAM'de mi arıza var. Genişletmek için tıkla... Denedim portlarda sıkıntı yok , RAM arızalı GFYT dedi: Açılsa dahi dediğim OCCT testini uygula. Genişletmek için tıkla... Uygulayacağım çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Faruk53 dedi: İki portu da deneyin çalışan RAM ile bakalım portta mı arıza var RAM'de mi arıza var. Genişletmek için tıkla... Denedim portlarda sıkıntı yok , RAM arızalı GFYT dedi: Açılsa dahi dediğim OCCT testini uygula. Genişletmek için tıkla... Uygulayacağım çok teşekkürler.