PC açılıp kapanması

• Konuyu başlatan JONx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 353

JONx

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır yaşadığım bir problem var. PC'yi açtığım zaman bir anda kapanıp 2 saniye sonra tekrar açılıyor ve geri kapanıyor. RAM yerlerini değiştirdiğimde bu sorun bazen oluyor bazen olmuyor. Vatan Bilgisayar'a götürdüm güç kaynağında problem olabilir dediler. Yeni güç kaynağı taktıklarında kapanma olmadı fakat bu sefer de görüntü gelmedi. Arızayı bulamadım neyden olabilir? Ekran kartı sağlam çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır yaşadığım bir problem var. PC'yi açtığım zaman bir anda kapanıp 2 saniye sonra tekrar açılıyor ve geri kapanıyor. RAM yerlerini değiştirdiğimde bu sorun bazen oluyor bazen olmuyor. Vatan Bilgisayar'a götürdüm güç kaynağında problem olabilir dediler. Yeni güç kaynağı taktıklarında kapanma olmadı fakat bu sefer de görüntü gelmedi. Arızayı bulamadım neyden olabilir? Ekran kartı sağlam çalışıyor.
Oc yaptınmi

Güç girişini kesin ve BİOS pilini çıkartıp bi 10 saniye bekledikten sonra tekrardan açmayı deneyin.
Denedim dostum sonuç yok.Güç kaynağı bazen çalışsada görüntü gelmiyor.Acaba ramlerde mi problem var? Ram testi felan yaptım hiç bir sorun gözükmedi.Sadece slotları değiştirdiğim zaman görüntü bazen geliyor bazen gelmeyip pcyi kapatıp sonra tekrar açıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı