K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.177 8 Aralık 2018 #1 Merhaba, bundan 1 ay önce anakart arızalandığından anakart değişikliği yaptım. Bu anakartı takmış PC'c: HP and Compaq Desktop PCs - Motherboard Specifications, H-CUPERTINO2-H61-uA TX (Cupertino2) | HP® Customer Support Sorduğumda neden böyle bir hata çıkıyor diye kasanda fan kontrol yok dedi. BIOS'umu verdim görsel de hatayı da yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2018
Merhaba, bundan 1 ay önce anakart arızalandığından anakart değişikliği yaptım. Bu anakartı takmış PC'c: HP and Compaq Desktop PCs - Motherboard Specifications, H-CUPERTINO2-H61-uA TX (Cupertino2) | HP® Customer Support Sorduğumda neden böyle bir hata çıkıyor diye kasanda fan kontrol yok dedi. BIOS'umu verdim görsel de hatayı da yardımlarınızı bekliyorum.
wzedlare Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 357 Çözümler 2 Yer Aachen Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2018 #2 Kasada egzoz fanı olmadığından uyarı vermiş BIOS'unuz. Bu eksikliği "ignore" edecek bir ayar olmalı BIOS'unuzda.
Kasada egzoz fanı olmadığından uyarı vermiş BIOS'unuz. Bu eksikliği "ignore" edecek bir ayar olmalı BIOS'unuzda.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.177 8 Aralık 2018 #3 wzedlare dedi: Kasada egzoz fanı olmadığından uyarı vermiş BIOS'unuz. Bu eksikliği "ignore" edecek bir ayar olmalı BIOS'unuzda. Genişletmek için tıkla... Bios'um görselde ki nerelere girmemi önerirsiniz öncelikle?
wzedlare dedi: Kasada egzoz fanı olmadığından uyarı vermiş BIOS'unuz. Bu eksikliği "ignore" edecek bir ayar olmalı BIOS'unuzda. Genişletmek için tıkla... Bios'um görselde ki nerelere girmemi önerirsiniz öncelikle?
wzedlare Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 357 Çözümler 2 Yer Aachen Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2018 #4 Yabancı forumlarda BIOS update yapmanın bu sorunu çözdüğünü söylemişler. BIOS'unuz güncel değilse güncellemeye deneyebilirsiniz.
Yabancı forumlarda BIOS update yapmanın bu sorunu çözdüğünü söylemişler. BIOS'unuz güncel değilse güncellemeye deneyebilirsiniz.