Özgür Yalımm Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2018 #1 BIOS güncelleme yaptım fakat yanlış bir şeyler yapmışım herhalde. Bilgisayara güç geliyor fanlar her şey çalışıyor ama 8 bip sesi geliyor. Çalışmaya devam ediyor fakat ekrana hiç ışık gelmiyor. PC: HP P6 2010-TR. Bu da anakart linki: HP and Compaq Desktop PCs - Motherboard Specifications, H-CUPERTINO2-H61-uA TX (Cupertino2) | HP® Müşteri Desteği Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2018
BIOS güncelleme yaptım fakat yanlış bir şeyler yapmışım herhalde. Bilgisayara güç geliyor fanlar her şey çalışıyor ama 8 bip sesi geliyor. Çalışmaya devam ediyor fakat ekrana hiç ışık gelmiyor. PC: HP P6 2010-TR. Bu da anakart linki: HP and Compaq Desktop PCs - Motherboard Specifications, H-CUPERTINO2-H61-uA TX (Cupertino2) | HP® Müşteri Desteği
E EggerR Hectopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Chisinau Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524960550 24 Ağustos 2018 #2 Özgür Yalımm dedi: BIOS güncelleme yaptım fakat yanlış bir şeyler yapmışım herhalde. Bilgisayara güç geliyor fanlar her şey çalışıyor ama 8 bip sesi geliyor. Çalışmaya devam ediyor fakat ekrana hiç ışık gelmiyor. PC: HP P6 2010-TR. Bu da anakart linki: HP and Compaq Desktop PCs - Motherboard Specifications, H-CUPERTINO2-H61-uA TX (Cupertino2) | HP® Müşteri Desteği Genişletmek için tıkla... 8 bip sesi Ekran kartından ya da RAM'den kaynaklanıyor diye biliyorum.
Özgür Yalımm dedi: BIOS güncelleme yaptım fakat yanlış bir şeyler yapmışım herhalde. Bilgisayara güç geliyor fanlar her şey çalışıyor ama 8 bip sesi geliyor. Çalışmaya devam ediyor fakat ekrana hiç ışık gelmiyor. PC: HP P6 2010-TR. Bu da anakart linki: HP and Compaq Desktop PCs - Motherboard Specifications, H-CUPERTINO2-H61-uA TX (Cupertino2) | HP® Müşteri Desteği Genişletmek için tıkla... 8 bip sesi Ekran kartından ya da RAM'den kaynaklanıyor diye biliyorum.
Özgür Yalımm Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2018 #3 Ekran kartı yok. Dahili ekran kartı var. Ramlaride değiştirdim. Sorun başka yerde bence.
ömer furkan gürsel Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2018 #4 İşlemciyi düzgün taktın mı ?
Özgür Yalımm Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2018 #5 İşlemciyi hiç sokmedim. Ayrıca yerinden sarsacak bı durumda olmadı.
ömer furkan gürsel Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2018 #6 Bilgisayardan Gelen Bip Sesleri ve Anlamları - PLAY BİLGİSAYAR birde bu linke bakın.
Özgür Yalımm Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2018 #7 Ekran kartı belleği okuma yazıma hatası. Diyor da peki nasıl düzeltebiliriz?
ömer furkan gürsel Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2018 #8 BIOS'a gir. Ordan ayarlaman lazım. En kötü fabrika ayarlarına geri çekmen lazım.
Özgür Yalımm Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2018 #9 ömer furkan gürsel dedi: BIOS'a gir. Ordan ayarlaman lazım. En kötü fabrika ayarlarına geri çekmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran gelmiyor. Biosa ekran gelmeden nasıl gireyim? Sorun HP nin önerdiği bu yöntemi uygulayınca ortaya çıktı. Dosya Ekleri Screenshot_2018-08-24-17-51-43.png 268,5 KB · Görüntüleme: 417
ömer furkan gürsel dedi: BIOS'a gir. Ordan ayarlaman lazım. En kötü fabrika ayarlarına geri çekmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran gelmiyor. Biosa ekran gelmeden nasıl gireyim? Sorun HP nin önerdiği bu yöntemi uygulayınca ortaya çıktı.
ömer furkan gürsel Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2018 #10 Bilgisayarı kapat. Elektrik almasın hiçbiryerden. Sonra kasayı aç. BIOS pili var onu çıkar sonra tekrar geri tak. Pili çıkaramazsan fazla zorlama. Biraz bile kaldırsan o sana yetecektir. Son düzenleme: 24 Ağustos 2018
Bilgisayarı kapat. Elektrik almasın hiçbiryerden. Sonra kasayı aç. BIOS pili var onu çıkar sonra tekrar geri tak. Pili çıkaramazsan fazla zorlama. Biraz bile kaldırsan o sana yetecektir.