A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 520 Çözümler 2 29 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar PC BIOS'a giriyor ve nasıl çıkacağımı bulamadım resleyince de aynı yere atıyor. Anakart Gigabyte B450M S2H. Arkadaşlar boot menuye girebildim ama hiçbir aygıt seçilmiyor. Son düzenleme: 29 Mayıs 2022
Arkadaşlar PC BIOS'a giriyor ve nasıl çıkacağımı bulamadım resleyince de aynı yere atıyor. Anakart Gigabyte B450M S2H. Arkadaşlar boot menuye girebildim ama hiçbir aygıt seçilmiyor.
Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #2 ARoolse dedi: Arkadaşlar PC BIOS'a giriyor ve nasıl çıkacağımı bulamadım resleyince de aynı yere atıyor. Anakart Gigabyte B450M S2H. Arkadaşlar boot menuye girebildim ama hiçbir aygıt seçilmiyor. Genişletmek için tıkla... HDD veya SSD'dini BIOS'tan deploama olarak işaretledin mi?
ARoolse dedi: Arkadaşlar PC BIOS'a giriyor ve nasıl çıkacağımı bulamadım resleyince de aynı yere atıyor. Anakart Gigabyte B450M S2H. Arkadaşlar boot menuye girebildim ama hiçbir aygıt seçilmiyor. Genişletmek için tıkla... HDD veya SSD'dini BIOS'tan deploama olarak işaretledin mi?
S Süpersonic11 Femtopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #3 klavyen mouse çalışmıyo olabilir veya portları değiştir bi
A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 520 Çözümler 2 29 Mayıs 2022 #4 Wroozlyr dedi: HDD veya SSD'dini BIOS'tan deploama olarak işaretledin mi? Genişletmek için tıkla... Dün gece 2'ye kadar kullanıyordum sorun yoktu.
Wroozlyr dedi: HDD veya SSD'dini BIOS'tan deploama olarak işaretledin mi? Genişletmek için tıkla... Dün gece 2'ye kadar kullanıyordum sorun yoktu.
Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #5 ARoolse dedi: Dün gece 2'ye kadar kullanıyordum sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS pilini çıkartıp bir 5 sn falan sonra geri takıp deneyin.
ARoolse dedi: Dün gece 2'ye kadar kullanıyordum sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS pilini çıkartıp bir 5 sn falan sonra geri takıp deneyin.
A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 520 Çözümler 2 29 Mayıs 2022 #6 Wroozlyr dedi: Hocam BIOS pilini çıkartıp bir 5 sn falan sonra geri takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptim ve boot menüsü geldi ama bir tuhaflık var. SSD'yi seçince de bu oluyor. Dosya Ekleri 20220529_113629.jpg 41,4 KB · Görüntüleme: 45 20220529_113749.jpg 105,7 KB · Görüntüleme: 62
Wroozlyr dedi: Hocam BIOS pilini çıkartıp bir 5 sn falan sonra geri takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptim ve boot menüsü geldi ama bir tuhaflık var. SSD'yi seçince de bu oluyor.
Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #7 PNY 250 GB SSD olana tıklarsan sistemin açılır. Wroozlyr dedi: PNY 250 GB SSD olana tıklarsan sistemin açılır. Genişletmek için tıkla... Ama sistemin çökmüş gibi gözüküyor.
PNY 250 GB SSD olana tıklarsan sistemin açılır. Wroozlyr dedi: PNY 250 GB SSD olana tıklarsan sistemin açılır. Genişletmek için tıkla... Ama sistemin çökmüş gibi gözüküyor.
A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 520 Çözümler 2 29 Mayıs 2022 #8 Wroozlyr dedi: PNY 250 GB SSD olana tıklarsan sistemin açılır. Ama sistemin çökmüş gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ona bastığımda 2. fotoğraf geliyor ne yapmalıyım.
Wroozlyr dedi: PNY 250 GB SSD olana tıklarsan sistemin açılır. Ama sistemin çökmüş gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ona bastığımda 2. fotoğraf geliyor ne yapmalıyım.
Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #9 Windows çökmüş hocam. Size Türkçe halini yazdım. Yeniden başlatın ve uygun önyükleme aygıtını seçin veya seçilen önyükleme aygıtına önyükleme ortamını yerleştirin ve bir tuşa basın.
Windows çökmüş hocam. Size Türkçe halini yazdım. Yeniden başlatın ve uygun önyükleme aygıtını seçin veya seçilen önyükleme aygıtına önyükleme ortamını yerleştirin ve bir tuşa basın.
A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 520 Çözümler 2 29 Mayıs 2022 #10 Eski çıkarttığım SSD'yi taktım içinde hiçbir şey olmamasına rağmen boot menuden onu seçince düzeldi işin tuhaf kısmı dün o disk olmadan kullandım.
Eski çıkarttığım SSD'yi taktım içinde hiçbir şey olmamasına rağmen boot menuden onu seçince düzeldi işin tuhaf kısmı dün o disk olmadan kullandım.