R RuTHLeSss Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 85 11 Ağustos 2022 #1 Şu an PC'yi açtığımda durduk yere BIOS'a girdi. Kapadım açtım bu sefer girmedi neden girmiş olabilir?
Şu an PC'yi açtığımda durduk yere BIOS'a girdi. Kapadım açtım bu sefer girmedi neden girmiş olabilir?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.250 Çözümler 56 11 Ağustos 2022 #2 Eliniz tuşa çarpmış olabilir mi? Artı 0 Eksi
M4RK Centipat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 323 Çözümler 5 Yer Mersin 11 Ağustos 2022 #3 Çok ufak bir detay bence gözünüzde büyütmemelisiniz. Artı 0 Eksi
KS KS R RuTHLeSss Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 85 11 Ağustos 2022 #4 AnotherJourney dedi: Eliniz tuşa çarpmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum M4RK dedi: Çok ufak bir detay bence gözünüzde büyütmemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Bazıları iosu defualt ayarlarına sıfırlayın diyo ama sadecee docp ve fan ayarı yapıldı onlardan olması imkansız değil mi ? Artı 0 Eksi
AnotherJourney dedi: Eliniz tuşa çarpmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum M4RK dedi: Çok ufak bir detay bence gözünüzde büyütmemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Bazıları iosu defualt ayarlarına sıfırlayın diyo ama sadecee docp ve fan ayarı yapıldı onlardan olması imkansız değil mi ?
R Randoming321 Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #5 @RuTHLeSss dostum takma boş ver obsesiflik başlangıcı bu. Artı 0 Eksi
KS KS R RuTHLeSss Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 85 11 Ağustos 2022 #6 Randoming321 dedi: @RuTHLeSss dostum takma boş ver obsesiflik başlangıcı bu. Genişletmek için tıkla... Haklısın da 1.5 hafta önce garantiden geldi işlemci ram ssd değişti ondanmıdır diye sordum Artı 0 Eksi
Randoming321 dedi: @RuTHLeSss dostum takma boş ver obsesiflik başlangıcı bu. Genişletmek için tıkla... Haklısın da 1.5 hafta önce garantiden geldi işlemci ram ssd değişti ondanmıdır diye sordum
R Randoming321 Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #7 RuTHLeSss dedi: Haklısın da 1.5 hafta önce garantiden geldi işlemci RAM SSD değişti ondan mıdır diye sordum Genişletmek için tıkla... Bence çok önemli değil sen boş ver. Artı 0 Eksi
RuTHLeSss dedi: Haklısın da 1.5 hafta önce garantiden geldi işlemci RAM SSD değişti ondan mıdır diye sordum Genişletmek için tıkla... Bence çok önemli değil sen boş ver.