ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 27 Ağustos 2020 #1 Hizmet ana bilgisayar adlı uygulama. Bunun sistem uygulaması olduğunı biliyorum ama fazla kullanmasında bir sakınca var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2020
Hizmet ana bilgisayar adlı uygulama. Bunun sistem uygulaması olduğunı biliyorum ama fazla kullanmasında bir sakınca var mı?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 27 Ağustos 2020 #2 Devamlı yüksek opmuyorsa sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 27 Ağustos 2020 #3 Uygulama nedir? (I dont love you.) Artı 0 Eksi
KS KS ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 27 Ağustos 2020 #4 Linux Oyunda dedi: Uygulama nedir? (I dont love you.) Genişletmek için tıkla... Konularımı okuyan herkesin bu cümleyi söylediğinden eminim. Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Devamlı yüksek opmuyorsa sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Başlarda böyle oluyor. Son düzenleme: 27 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: Uygulama nedir? (I dont love you.) Genişletmek için tıkla... Konularımı okuyan herkesin bu cümleyi söylediğinden eminim. Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Devamlı yüksek opmuyorsa sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Başlarda böyle oluyor.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 27 Ağustos 2020 #5 ı love you dedi: Konularımı okuyan herkesin bu cümleyi söylediğinden eminim. Başlarda böyle oluyor. Başlarda böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Sadece başlangıçta ise sorun olmaz. Sistem yükleniyor başlarken. Artı 0 Eksi
ı love you dedi: Konularımı okuyan herkesin bu cümleyi söylediğinden eminim. Başlarda böyle oluyor. Başlarda böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Sadece başlangıçta ise sorun olmaz. Sistem yükleniyor başlarken.
Hopeツ︎ Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 276 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Linux Mint Virginia 21.3 Xfce Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 27 Ağustos 2020 #6 Servis sürekli olarak sistemi strese sokmuyorsa problem yoktur. Artı 0 Eksi