Mertsahanx Femtopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 3 1 Eylül 2020 #1 Herkese merhaba arkadaşlar, bu attığım fotoğraftan da anlaşılacağı üzere böyle bir sorunla karşılaştım, bilen arkadaşlar cevap yazarsa çok mutlu olurum iyi günler. Dosya Ekleri 15989636558981419002796258893318.jpg 1,5 MB · Görüntüleme: 132 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2020
Herkese merhaba arkadaşlar, bu attığım fotoğraftan da anlaşılacağı üzere böyle bir sorunla karşılaştım, bilen arkadaşlar cevap yazarsa çok mutlu olurum iyi günler.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 1 Eylül 2020 #2 Sisteminiz nedir? Kahin değiliz. Hem çok eski sisteme benziyor. Boot cihazınız bozulmuş gibi gözüküyor. Artı 0 Eksi
Sisteminiz nedir? Kahin değiliz. Hem çok eski sisteme benziyor. Boot cihazınız bozulmuş gibi gözüküyor.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 1 Eylül 2020 #3 Disk bağlantılarını kontrol edin. BIOS'tan boot için kullandığınız disk'i 1. sıraya alın ve ağ üzerinden boot etmeyi devredışı bırakıp deneyin. Artı 0 Eksi
Disk bağlantılarını kontrol edin. BIOS'tan boot için kullandığınız disk'i 1. sıraya alın ve ağ üzerinden boot etmeyi devredışı bırakıp deneyin.
KS KS Mertsahanx Femtopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 3 1 Eylül 2020 #4 Sistem Samotne Ciasteczka dedi: Sisteminiz nedir? Kahin değiliz. Hem çok eski sisteme benziyor. Boot cihazınız bozulmuş gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sistem bir 10 senesi var kardeş Sistem Samotne Ciasteczka dedi: Sisteminiz nedir? Kahin değiliz. Hem çok eski sisteme benziyor. Boot cihazınız bozulmuş gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sistem bir 10 senesi var kardeş Artı 0 Eksi
Sistem Samotne Ciasteczka dedi: Sisteminiz nedir? Kahin değiliz. Hem çok eski sisteme benziyor. Boot cihazınız bozulmuş gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sistem bir 10 senesi var kardeş Sistem Samotne Ciasteczka dedi: Sisteminiz nedir? Kahin değiliz. Hem çok eski sisteme benziyor. Boot cihazınız bozulmuş gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sistem bir 10 senesi var kardeş
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 1 Eylül 2020 #5 Sistemi tam bilmiyor musunuz? BIOS'a girip boot sekmesinin fotoğrafını atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Mertsahanx Femtopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 3 1 Eylül 2020 #6 Samotne Ciasteczka dedi: Sistemi tam bilmiyor musunuz? BIOS'a girip boot sekmesinin fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Attım Mertsahanx dedi: Attım Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: Sistemi tam bilmiyor musunuz? BIOS'a girip boot sekmesinin fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosya boyutu 4 MB üstünde diyor atılmıyor Mertsahanx dedi: Attım Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 1 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Sistemi tam bilmiyor musunuz? BIOS'a girip boot sekmesinin fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Attım Mertsahanx dedi: Attım Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: Sistemi tam bilmiyor musunuz? BIOS'a girip boot sekmesinin fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosya boyutu 4 MB üstünde diyor atılmıyor Mertsahanx dedi: Attım Genişletmek için tıkla...