PC'yi açtığım zaman CMD bir kere açılıp kapanıyor içinde ne yazdığınıda göremiyorum bu olay sadece PC açılırken oluyor. Scannow kodunu yapıpta denedim bu mesajı verdi 'Windows resource protection did not find any integrity violations.'.
PC'yi açtığım zaman CMD bir kere açılıp kapanıyor içinde ne yazdığınıda göremiyorum bu olay sadece PC açılırken oluyor. Scannow kodunu yapıpta denedim bu mesajı verdi 'Windows resource protection did not find any integrity violations.'.
O komutun öyle mesaj vermesi normaldir. Çünkü herhangi bir bozuk dosya vs. bulmamış. Adwcleaner ile tarama yapmayı deneyin. Ya da bu hizmetler açılıyor diye de karşınıza CMD komutu çıkıyor olabilir.
O komutun öyle mesaj vermesi normaldir. Çünkü herhangi bir bozuk dosya vs. bulmamış. AdwCleaner ile tarama yapmayı deneyin. Ya da bu hizmetler açılıyor diye de karşınıza CMD komutu çıkıyor olabilir.