PC açılırken Exper yazıyor

Omenvl

Hectopat
Yeni PC topladim parça parça, PC'nin Exper ile alakası yok uzaktan yakından. Anakartta ASUS, 0 Patriot SSD var geri kalanlar 2.el. Ama sadece dış kasasini birinden 2.el almıştım onda da Exper yazıyor. Ama ne alaka dış iskelet o yani kasayla alakası yok. Exper yazısı olayını çözemedim.

Yeni PC topladim parça parça, PC'nin Exper ile alakası yok uzaktan yakından. Anakartta ASUS, 0 Patriot SSD var geri kalanlar 2.el. Ama sadece dış kasasini birinden 2.el almıştım onda da Exper yazıyor. Ama ne alaka dış iskelet o yani kasayla alakası yok. Exper yazısı olayını çözemedim.

Hocam çakma parçalar olmasın.

Anakartınız Exper'in hazır kasasından çıkma bir anakart o sebeple açılışta bu yazı çıkar.
Kapatmak için BIOS'tan ful screen logo ayarını disabled yapın.

Anakartınız Exper'in hazır kasasından çıkma bir anakart o sebeple açılışta bu yazı çıkar.
Kapatmak için BIOS'tan ful screen logo ayarını disabled yapın.
Ben Exper'in hazır kasasından çıkan anakartı kullanırken muhtemelen Gigabyte yazıyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı