E enesmetinn Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1pxo3BpruHsJnNGTTvxL9yE0iIP_xwqxQ/view?usp=sharing Merhaba PC açarken mavi ekran yedim. Sebebi nedir?
Spinox Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 35 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #2 enesmetinn dedi: Merhaba PC açarken mavi ekran yedim. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... bende bi ara mavi ekrann yiyordum . sebebi virüslermiş. kaspersky virüsleri tespit edememiş . malwarebytes kullanarak hepsini temizledim mavi ekrandan kurtuldum. senin mavi ekran yeme sebebin sence ne? bilgisayarda en son neler yaptın ? Artı 0 Eksi
enesmetinn dedi: Merhaba PC açarken mavi ekran yedim. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... bende bi ara mavi ekrann yiyordum . sebebi virüslermiş. kaspersky virüsleri tespit edememiş . malwarebytes kullanarak hepsini temizledim mavi ekrandan kurtuldum. senin mavi ekran yeme sebebin sence ne? bilgisayarda en son neler yaptın ?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.074 Makaleler 1 Çözümler 566 24 Nisan 2024 #3 Wi-Fi sürücünde sorun var, ondan almışsın bu hatayı. Donanım kimliğini paylaş, sürücüsünü atayım. hiber_dumpfv, hiber_storah, vwifimp.sys,netr28ux.sys Artı 0 Eksi
Wi-Fi sürücünde sorun var, ondan almışsın bu hatayı. Donanım kimliğini paylaş, sürücüsünü atayım. hiber_dumpfv, hiber_storah, vwifimp.sys,netr28ux.sys