Keskorian Megapat Katılım 17 Ağustos 2014 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #1 Origin her bilgisayar açılışında açılıyor. Görev yöneticisinin başlangıç sekmesinden devre dışı bırakıyorum her seferinde ama her seferinde yeniden etkinleştiriliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Origin her bilgisayar açılışında açılıyor. Görev yöneticisinin başlangıç sekmesinden devre dışı bırakıyorum her seferinde ama her seferinde yeniden etkinleştiriliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Enes* Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 197 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #2 Programın içinden bir ayar vardır büyük ihtimalle oradan kapatmayı dene.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.787 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 5 Ekim 2020 #3 Origin ayarlarından ya da görev yöneticisi üzerinde başlangıç yazıyor oradan Origin'e basıp devre dışı butonuna basın.
Origin ayarlarından ya da görev yöneticisi üzerinde başlangıç yazıyor oradan Origin'e basıp devre dışı butonuna basın.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 5 Ekim 2020 #4 Görev yöneticisini açın oradan başlangıç yazan bölümden Origin'i devre dışı bırakın.
R ramvedo1.35 Picopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 68 Çözümler 1 5 Ekim 2020 #5 Çalıştır>msconfig>başlatma>görev yöneticisini aç
berffynr Decapat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 493 5 Ekim 2020 #6 Aynı sorunu ben de yaşıyorum, Dediklerinizi yaptığımda blie sonra ki açışımda bilgisyarı kendisi otomatik aktif olmuş oluyor.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, Dediklerinizi yaptığımda blie sonra ki açışımda bilgisyarı kendisi otomatik aktif olmuş oluyor.
Keskorian Megapat Katılım 17 Ağustos 2014 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #7 Görev yöneticisi > başlangıç sekmesinden yapıyorum. Zaten sorunu yazarken belirttim. Averasia dedi: Origin ayarlarından ya da görev yöneticisi üzerinde başlangıç yazıyor oradan Origin'e basıp devre dışı butonuna basın. Genişletmek için tıkla... İbrahim Gürel dedi: Görev yöneticisini açın oradan başlangıç yazan bölümden Origin'i devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... ramvedo1.35 dedi: Çalıştır>msconfig>başlatma>görev yöneticisini aç Genişletmek için tıkla... Enes* dedi: Programın içinden bir ayar vardır büyük ihtimalle oradan kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmadı.
Görev yöneticisi > başlangıç sekmesinden yapıyorum. Zaten sorunu yazarken belirttim. Averasia dedi: Origin ayarlarından ya da görev yöneticisi üzerinde başlangıç yazıyor oradan Origin'e basıp devre dışı butonuna basın. Genişletmek için tıkla... İbrahim Gürel dedi: Görev yöneticisini açın oradan başlangıç yazan bölümden Origin'i devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... ramvedo1.35 dedi: Çalıştır>msconfig>başlatma>görev yöneticisini aç Genişletmek için tıkla... Enes* dedi: Programın içinden bir ayar vardır büyük ihtimalle oradan kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmadı.
ibrhmtrs Kilopat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #8 Origin>Application Settings>Start-Up Options sekmesinde Automatically start Origin seçeneğini devre dışı bırakıp dener misiniz.
Origin>Application Settings>Start-Up Options sekmesinde Automatically start Origin seçeneğini devre dışı bırakıp dener misiniz.
Keskorian Megapat Katılım 17 Ağustos 2014 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #9 ibrhmtrs dedi: Origin>Application Settings>Start-Up Options sekmesinde Automatically start Origin seçeneğini devre dışı bırakıp dener misiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce denediğimde olmamıştı ama şimdi düzeldi. Teşekkür ederim.
ibrhmtrs dedi: Origin>Application Settings>Start-Up Options sekmesinde Automatically start Origin seçeneğini devre dışı bırakıp dener misiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce denediğimde olmamıştı ama şimdi düzeldi. Teşekkür ederim.