PC açılırken otomatik onarıma hazırlanıyor

Yunus Emre3212

Hectopat
BIOS'tan R5 3500X'e 4.2GHz'e 1.1 Volt verdim, PC açılırken otomatik onarıma hazırlanıyor dedi ve ben de PC'yi kapayım eksi haline 4.1 GHz'e 1.2 Volt haline getirdim. Sorunsuz açıldı. Otomatik onarıma hazırlanıyor uyarısını neden almış olabilirim? Herhangi bir parçaya zarar vermiş olabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'tan R5 3500X'e 4.2GHz'e 1.1 Volt verdim, PC açılırken otomatik onarıma hazırlanıyor dedi ve ben de PC'yi kapayım eksi haline 4.1 GHz'e 1.2 Volt haline getirdim. Sorunsuz açıldı. Otomatik o
Zarardan ziyade yeteri volt alamadığı için çalışmamış.

Hocam, zarar geldiğini düşünmüyorum. Emin olmak için HDD'ye test yapın. HD Tune ve HD Sentinel ile yapabilirsiniz.

BIOS'tan R5 3500X'e 4.2GHz'e 1.1 Volt verdim, PC açılırken otomatik onarıma hazırlanıyor dedi ve ben de PC'yi kapayım eksi haline 4.1 GHz'e 1.2 Volt haline getirdim. Sorunsuz açıldı. Otomatik onarıma hazırlanıyor uyarısını neden almış olabilirim? Herhangi bir parçaya zarar vermiş olabilir miyim?
Zarar olduğunu düşünmüyorum ancak @Yener K. da demiş zaten HDD ye test yapın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı