PC açılırken reset atma sorunu

agent47

Hectopat
Daha fazla  
Ne yaptıysam çözemedim ayrı ayrı tüm parçaları çıkarıp tek tek kontrol ettim. Yeni güç kaynağı taktım fakat sorun hala aynı.

Anakartta mı problem var acaba? PC uzun süre kapalı kalınca anakarttaki tüm güç boşalınca bu tür sıkıntılar yaşıyorum onun dışında hemen açıp kapattığımda veya reset attığımda bir sıkıntısı yok. Niye böyle yapıyor olabilir acaba ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok mu yardım edebilecek birileri?

Anakartta sorun olabilir. Sürekli reset atıyor dese birkaç komplo teorisi kurardım sana ama sorun anakart gibi duruyor. Veya PSU'daki statik elektrik boşalana kadar sistem kendini resetliyor olabilir. Fakat PSU da değişmiş.

Ne yaptıysam çözemedim ayrı ayrı tüm parçaları çıkarıp tek tek kontrol ettim. Yeni güç kaynağı taktım fakat sorun hala aynı.

Anakartta mı problem var acaba PC uzun süre kapalı kalınca anakarttaki tüm güç boşalınca bu tür sıkıntılar yaşıyorum onun dışında hemen açıp kapattığımda veya reset attığımda bir sıkıntısı yok. Niye böyle yapıyor olabilir acaba ?

https://www.youtube.com...-Cqk98&feature=youtu.be

Yok mu yardım edebilecek birileri?
Elinizde farklı bir anakart varsa onunla deneyin yoksa bir bilgisayarcıya götürün.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı