Mustafa SALINAN Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 129 3 Haziran 2020 #1 Merhaba sistemin harddiskini değiştirdim. BIOS'tan hardiski 1. sıraya almama rağmen PC siyah ekranda kalıp imleç yanıp sönüyor. Dosya Ekleri 15911357323973326269726770054702.jpg 1,5 MB · Görüntüleme: 272 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2020
Merhaba sistemin harddiskini değiştirdim. BIOS'tan hardiski 1. sıraya almama rağmen PC siyah ekranda kalıp imleç yanıp sönüyor.
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #2 Mustafa SALINAN dedi: Merhaba sistemin harddiskini değiştirdim. BIOS'tan hardiski 1. sıraya almama rağmen PC siyah ekranda kalıp imleç yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows u kurdunuzmu hard disk e Artı 0 Eksi
Mustafa SALINAN dedi: Merhaba sistemin harddiskini değiştirdim. BIOS'tan hardiski 1. sıraya almama rağmen PC siyah ekranda kalıp imleç yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows u kurdunuzmu hard disk e
KS KS Mustafa SALINAN Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 129 3 Haziran 2020 #3 Yusuf koca dedi: Hocam Windows u kurdunuzmu hard disk e Genişletmek için tıkla... Herşey kurulu hocam sadece diğer pcye taktı m Artı 0 Eksi
Yusuf koca dedi: Hocam Windows u kurdunuzmu hard disk e Genişletmek için tıkla... Herşey kurulu hocam sadece diğer pcye taktı m
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #4 Mustafa SALINAN dedi: Herşey kurulu hocam sadece diğer pcye taktı m Genişletmek için tıkla... Simdi yeni hard disk in yanina mi taktınız yoksa eskisini çıkarıp bunu mu taktınız Artı 0 Eksi
Mustafa SALINAN dedi: Herşey kurulu hocam sadece diğer pcye taktı m Genişletmek için tıkla... Simdi yeni hard disk in yanina mi taktınız yoksa eskisini çıkarıp bunu mu taktınız
KS KS Mustafa SALINAN Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 129 3 Haziran 2020 #5 Yusuf koca dedi: Simdi yeni hard disk in yanina mi taktınız yoksa eskisini çıkarıp bunu mu taktınız Genişletmek için tıkla... iki ayrı pc vardı hardiskiskleri değiştirdim hocam 1. Pcnin hard diskini 2.pcye 2.pcnin harddiskini 1.pcye taktım Artı 0 Eksi
Yusuf koca dedi: Simdi yeni hard disk in yanina mi taktınız yoksa eskisini çıkarıp bunu mu taktınız Genişletmek için tıkla... iki ayrı pc vardı hardiskiskleri değiştirdim hocam 1. Pcnin hard diskini 2.pcye 2.pcnin harddiskini 1.pcye taktım
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #6 Mustafa SALINAN dedi: İki ayrı PC vardı hardiskiskleri değiştirdim hocam 1. PC'nin hard diskini 2.PC'ye 2.PC'nin harddiskini 1.PC'ye taktım. Genişletmek için tıkla... Garip olması lazım dı eğer çözüm bulunmazsa harddiskleri eski haline getirin PC'yi açın bootable USB yapın ondan sonra harddiskleri yeni sekline getirin ve USB'den tekrar Windows kurun. Artı 0 Eksi
Mustafa SALINAN dedi: İki ayrı PC vardı hardiskiskleri değiştirdim hocam 1. PC'nin hard diskini 2.PC'ye 2.PC'nin harddiskini 1.PC'ye taktım. Genişletmek için tıkla... Garip olması lazım dı eğer çözüm bulunmazsa harddiskleri eski haline getirin PC'yi açın bootable USB yapın ondan sonra harddiskleri yeni sekline getirin ve USB'den tekrar Windows kurun.
KS KS Mustafa SALINAN Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 129 3 Haziran 2020 #7 Öyle yapıcam olmadı iyi geceler hocam sağolun Artı 0 Eksi
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #8 Mustafa SALINAN dedi: Öyle yapacağım olmadı iyi geceler hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... İyi geceler ben teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Mustafa SALINAN dedi: Öyle yapacağım olmadı iyi geceler hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... İyi geceler ben teşekkür ederim.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 3 Haziran 2020 #9 PC, bootable diski bulamıyor. BIOS'tan, OS kurulu diski 1. seçin, kaydedip çıkın. Artı 0 Eksi
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #10 Furkan17TR dedi: PC, bootable diski bulamıyor. BIOS'tan, OS kurulu diski 1. seçin, kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Adam öyle yapmış zaten Artı 0 Eksi
Furkan17TR dedi: PC, bootable diski bulamıyor. BIOS'tan, OS kurulu diski 1. seçin, kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Adam öyle yapmış zaten