PC açılırken siyah ekranda kalıyor

EmreBey75

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, PC'de eski bir harddiskim vardı. HDD Tune'da tarama yaptığım zaman sorun yok gözüküyordu ama HDD'den ses geliyordu. En son PC'de Steam'a girerken masmavi bir ekran verdi, birkaç kez açmaya çalıştım siyah ekranda kaldı format attım tam düzeldi dedim ama ekran karti sürücüsünün guncellerken bu sefer siyah ekranda kaldı. Reset attım ve hala açılmıyor Windows logosundan sonra siyah ekranda kalıyor. Acaba sorun HDD'de midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, PC'de eski bir harddiskim vardı. HDD Tune'da tarama yaptığım zaman sorun yok gözüküyordu ama HDD'den ses geliyordu. En son PC'de Steam'a girerken masmavi bir ekran verdi, birkaç kez açmaya çalıştım siyah ekranda kaldı format attım tam düzeldi dedim ama ekran karti sürücüsünün guncellerken bu sefer siyah ekranda kaldı. Reset attım ve hala açılmıyor Windows logosundan sonra siyah ekranda kalıyor. Acaba sorun HDD'de midir?

HDD Regenerator ile tarama yaptınız mı?

Defrag yapıyor musunuz?

USB'nize HDD Regenerator yazdırıp boot ederek tarama yapın. Eğer sorun varsa düzeltecektir.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı