PC açılırken "Windows oturum açma" yazısı geliyor

EnesPolatdemir

Decapat
Bu sabah canlı ders için bilgisayarı açtım, bir baktım kilit ekranında bu var. Allah Allah dedim, yukarı kaydırdım. Şifre gireceğim yer gelmesi gerekirken; siyah ekran geldi. Geri buraya döndü ve her denemede böyle oluyor, ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_20201209_091908.jpg
    IMG_20201209_091908.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 673
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sabah canlı ders için bilgisayarı açtım, bir baktım kilit ekranında bu var. Allah Allah dedim, yukarı kaydırdım. Şifre gireceğim yer gelmesi gerekirken; siyah ekran geldi. Geri buraya döndü ve her denemede böyle oluyor, ne yapmalıyım?

Bilgisayarı kapatıp, açılırken Shift tuşuna hızlıca basıp çekin. Oradan dilerseniz bilgisayarı sıfırlarsınız, dilerseniz güvenli moda geçip uğraşırsınız veya tamir seçeneğini seçip Windows ne yapabilir diyebilirsiniz. Geri yükleme noktasına da dönebilirsiniz.

Çözüm bulabildiniz mi acaba? Bende de aynı sorun var.
Çözüm bulabildiniz mi acaba? Bende de aynı sorun var.
Çözümü buldum. Başka bir bilgisayardan windows 10 iso dosyasını usb bellek aracılığıyla edinin (win 10 kurulumu yapar gibi). yükleme başlarken sorun gider kısmı var (ingilizce kullananlar için troubleshooting denen) yükleme yapmadan oraya tıklayın tek tek deneyin.
windows-troubleshoot.jpg

Son düzenleme:
Ben de aynısını az önce yaşadım. Modemi kapatıp bilgisayarı düğmesinden yeniden başlatınca düzeldi. Şu anda tam tarama yapıyorum ama bir daha yaşar mıyım bilemem. Şunu da not düşeyim, bu sıkıntı yaşanmadan önce bilgisayarı kapatırken kapanması normalden uzun sürdü. Crack program da indirmedim.

Bu sıkıntı yaşanmadan önce kilit ya da ana ekran görsellerini değiştiren bir program/oyun indirdin mi? Ben dün OneShot isimli bir oyun aldım steam üzerinden belirli bir noktada bulmaca çözebilmen için masaüstü arkaplanını değiştiriyordu. Belki sorunun kaynağı odur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı