Y Yusuf Koçaks Centipat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #1 Başlangıctan uygulama devre dısı fakat PC'yi actıgımda onceden hiç gırılmemıs Google sekmesıne atıyor. Vırusten şüphelenıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2022
Başlangıctan uygulama devre dısı fakat PC'yi actıgımda onceden hiç gırılmemıs Google sekmesıne atıyor. Vırusten şüphelenıyorum.
alidustun57 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.100 Yer İstanbul - Beylikdüzü Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 İntel i3 10105f Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #2 Adware virüsü var antivirüs ile tam tarama yapın.
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #3 Reklam virüsü olabilir bilgisayara en son ne yükledin?
Y Yusuf Koçaks Centipat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #4 alidustun57 dedi: Adware virüsü var antivirüs ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... antıvurıs programım var fakat tam tarama yapmıyor.Sizin bıldıgınız ucretsız program var mı ? DenizKaya2809 dedi: Reklam virüsü olabilir bilgisayara en son ne yükledin? Genişletmek için tıkla... gta 3 yama 4 5tane.
alidustun57 dedi: Adware virüsü var antivirüs ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... antıvurıs programım var fakat tam tarama yapmıyor.Sizin bıldıgınız ucretsız program var mı ? DenizKaya2809 dedi: Reklam virüsü olabilir bilgisayara en son ne yükledin? Genişletmek için tıkla... gta 3 yama 4 5tane.
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #5 Yusuf Koçaks dedi: Antıvurıs programım var fakat tam tarama yapmıyor. Sizin bıldıgınız ücretsiz program var mı? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kullanabilirsin.
Yusuf Koçaks dedi: Antıvurıs programım var fakat tam tarama yapmıyor. Sizin bıldıgınız ücretsiz program var mı? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kullanabilirsin.
Y Yusuf Koçaks Centipat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #6 DenizKaya2809 dedi: Malwarebytes kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Denıyorum sımdı teşekkürler.
DenizKaya2809 dedi: Malwarebytes kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Denıyorum sımdı teşekkürler.
Ardabey4634 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 118 16 Temmuz 2022 #7 Hocam adware girmiştir, CMD ile mi açılıyor yoksa direk Google ile mi? Yardım edebilirim belki.
Y Yusuf Koçaks Centipat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #8 Ardabey4634 dedi: Hocam adware girmiştir, CMD ile mi açılıyor yoksa direk Google ile mi? Yardım edebilirim belki. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam adware gıbı bir şey yazıyordu.Direk google açılıyor.
Ardabey4634 dedi: Hocam adware girmiştir, CMD ile mi açılıyor yoksa direk Google ile mi? Yardım edebilirim belki. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam adware gıbı bir şey yazıyordu.Direk google açılıyor.
Ardabey4634 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 118 16 Temmuz 2022 #9 Yusuf Koçaks dedi: Aynen hocam adware gıbı bir şey yazıyordu.Direk google açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam görev yöneticisi girin, oradan başlangıç'a tıklayın, google veya cmd varsa sağ tık yapıp devre dışı bırakın, sorunu etkisiz hale getirebilir.
Yusuf Koçaks dedi: Aynen hocam adware gıbı bir şey yazıyordu.Direk google açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam görev yöneticisi girin, oradan başlangıç'a tıklayın, google veya cmd varsa sağ tık yapıp devre dışı bırakın, sorunu etkisiz hale getirebilir.
Y Yusuf Koçaks Centipat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #10 Ardabey4634 dedi: Hocam görev yöneticisi girin, oradan başlangıç'a tıklayın, google veya cmd varsa sağ tık yapıp devre dışı bırakın, sorunu etkisiz hale geti Genişletmek için tıkla... Onlar deve dişi zaten
Ardabey4634 dedi: Hocam görev yöneticisi girin, oradan başlangıç'a tıklayın, google veya cmd varsa sağ tık yapıp devre dışı bırakın, sorunu etkisiz hale geti Genişletmek için tıkla... Onlar deve dişi zaten