4 41Nokta Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 314 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #1 Merhaba bugün Windows 7'ye dönmek istedim ve format attım fakat PC yeniden başlatıldığında açılış ekranında takılı kaldı ve dondu. HDD'yi çıkarıp açtım PC'yi o zaman rahat BIOS'u kullanabildim sorun neden kaynaklıdır?
Merhaba bugün Windows 7'ye dönmek istedim ve format attım fakat PC yeniden başlatıldığında açılış ekranında takılı kaldı ve dondu. HDD'yi çıkarıp açtım PC'yi o zaman rahat BIOS'u kullanabildim sorun neden kaynaklıdır?
ewerer1 Megapat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #2 SATA kablonuzu deneniz mi 2gün evvel benzer sorun başıma gelmişti Windows logosunda 2 3dk sürdü açılması SATA kablosu bozulmuş değişince düzeldi. Artı 0 Eksi
SATA kablonuzu deneniz mi 2gün evvel benzer sorun başıma gelmişti Windows logosunda 2 3dk sürdü açılması SATA kablosu bozulmuş değişince düzeldi.
KS KS 4 41Nokta Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 314 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #3 ewerer1 dedi: SATA kablonuzu deneniz mi 2gün evvel benzer sorun başıma gelmişti Windows logosunda 2 3dk sürdü açılması SATA kablosu bozulmuş değişince düzeldi. Genişletmek için tıkla... HDD IDE kablolu HDD'den çıkarıp denedim anakarttan çıkarmadım. ewerer1 dedi: SATA kablonuzu deneniz mi 2gün evvel benzer sorun başıma gelmişti Windows logosunda 2 3dk sürdü açılması SATA kablosu bozulmuş değişince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ayrıca BIOS açılış ekranında takılı kalıyor. Artı 0 Eksi
ewerer1 dedi: SATA kablonuzu deneniz mi 2gün evvel benzer sorun başıma gelmişti Windows logosunda 2 3dk sürdü açılması SATA kablosu bozulmuş değişince düzeldi. Genişletmek için tıkla... HDD IDE kablolu HDD'den çıkarıp denedim anakarttan çıkarmadım. ewerer1 dedi: SATA kablonuzu deneniz mi 2gün evvel benzer sorun başıma gelmişti Windows logosunda 2 3dk sürdü açılması SATA kablosu bozulmuş değişince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ayrıca BIOS açılış ekranında takılı kalıyor.