7 72837 Megapat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 628 Çözümler 1 1 Eylül 2014 #1 İyi forumlar arkadaşlar... Bazen pc yi açtığımda mouse ve klavye çalışmıyor çıkarıp taktığımda düzeliyor. Her zaman olmuyor ama. Sizce bunun çözümü nedir?
İyi forumlar arkadaşlar... Bazen pc yi açtığımda mouse ve klavye çalışmıyor çıkarıp taktığımda düzeliyor. Her zaman olmuyor ama. Sizce bunun çözümü nedir?
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 3 Eylül 2014 #3 Bios ayarlarının da değişiklik yapmış isen bios ayarlarını sıfırlayıp dene. En üstteki portlara tak.
Umut Byr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 1.254 Yer Ankara 3 Eylül 2014 #4 Klavye ve Mouse USB şeklinde mi takılıyor ? Yoksa dönüştürücü ile mi takıyorsun. Dönüştürücüler de problem olabilir.
Klavye ve Mouse USB şeklinde mi takılıyor ? Yoksa dönüştürücü ile mi takıyorsun. Dönüştürücüler de problem olabilir.
7 72837 Megapat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 628 Çözümler 1 3 Eylül 2014 #5 Ercüment Solmaz dedi: Bios ayarlarının da değişiklik yapmış isen bios ayarlarını sıfırlayıp dene. En üstteki portlara tak. Genişletmek için tıkla... En üstte takılı. Bios u hiç ellemedim. Umut Byr dedi: Klavye ve Mouse USB şeklinde mi takılıyor ? Yoksa dönüştürücü ile mi takıyorsun. Dönüştürücüler de problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü yok direk takıyorum.
Ercüment Solmaz dedi: Bios ayarlarının da değişiklik yapmış isen bios ayarlarını sıfırlayıp dene. En üstteki portlara tak. Genişletmek için tıkla... En üstte takılı. Bios u hiç ellemedim. Umut Byr dedi: Klavye ve Mouse USB şeklinde mi takılıyor ? Yoksa dönüştürücü ile mi takıyorsun. Dönüştürücüler de problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü yok direk takıyorum.