PC açılışta başka bir disk seçiyor

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dün PC'ye Linux Mint 22 cinnamon kurdum SSD'ime. Ama her açlışta başka bir disk seçiyor. Ve benim bilgisayarı yeniden başlatıp boot menuden SSD'yi seçmem gerekiyor. Not: USB üzerinden kurdum Linux'u.

BIOS'da boot ayarlarından bootlaması gereken diski 1. Priority yaparsanız normal şekilde başlar. Priority değiştiği için boot edebildiği ilk diskten yüklemeye çalııyordur.

Linux'ün kullanım amaçları genel anlamda belli, EXE açamayacağınızda belli bir şey. Neden kurdunuz o halde?

5 yıldır Windows kullanıyorrdum. Artık farklı bir şeyler denemek istedim. Linux kurdum ama bu kadar garip karısık gelceğini zannetmiyordum. Ve ben çok oyun oynayan biriyim. Linux'un her oyunu açamadığını öğrendim. Farklı farklı programlarla oluyormuş ama ben uğraşmak istemedim. Şimdi de 4 GB bir belleğim oldugu için Windows 7 yazdırıp kuracağım. Sonra Windows 10 Media Creation Tool indirip Windows 10'a geçeceğim

Linux daha çok geliştiricilerin kullandığı performanslı bir işletim sistemidir. Dediğiniz gibi emulatörsüz Windows uygulamaları açamazsınız. Çok oyun oynuyorsanız yanlış bir tercih olmuş. Sağlık olsun diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…